Hlavní obsah
Článek

Cheyenne Harris rozjela velmi zajímavou kariéru. Vydělává desítky tisíc korun, a to se nemusí ani moc snažit. Prodává totiž svoje použité ponožky. A jdou pořádně na odbyt.

Devětadvacetiletá rodačka z Tennessee si vydělá měsíčně v průměru 20–40 tisíc prodejem upocených ponožek. Její rekord byl i 181 tisíc korun. A jak to dělá? Přesně na to byli zvědaví i její sledující.

Mezi nimi je mnoho těch s fetišem na ponožky nebo chodidla a přesně na ty Cheyenne cílí. Ve videích, která sdílí na tiktoku, ukazuje svá chodidla, sama si k ponožkám čichá a předvádí, jak moc jsou upocené.

A pokud vás napadá, co s takovými použitými ponožkami kdo dělá, Harris zodpověděla i tento dotaz. Odpověď ovšem není pro lidi se slabším žaludkem.

„Záleží, na čem si dotyčný ujíždí. Každý zákazník je jiný. Někdo je má prostě rád u sebe, aby je mohl čichat nebo se na ně dívat. Někteří je cucají, jiní s nimi jedí. Další jedí i uštípnuté nehty z palců na nohou,“ popsala možná až příliš barvitě.

Kromě toho, že cílí na fetišisty, se Cheyenne snaží inspirovat ty, kteří by chtěli rozjet podobný byznys jako ona. Nutno dodat, že v těchto vedrech se možná leckdo inspirovat nechá.

Související témata:
Cheyenne Harris

Další články

Načítám