Hlavní obsah
Článek

Australskou modelku Isabelle Mathers sepsuli fanoušci za outfit, který oblékla na kamarádčinu předsvatební večeři. Z fotek, o které se podělila se 2 miliony sledujících na Instagramu, to vypadalo, že nevěstou byla spíš ona.

Vybrat si správné šaty na svatbu je vždycky oříšek, ale existují jakási nepsaná pravidla, která se ve společnosti dodržují. Ženy by rozhodně neměly oblékat bílou, neměly by působit moc vulgárně, nebo chraň bůh lépe či nastrojeněji než nevěsta.

Isabelle se povedlo porušit všechna tato pravidla. Její šaty sice byly dožluta, ale velmi světlé. K tomu byly průsvitné, s vykrojením na břiše a s vlečkou až na zem. Jako by šla modelka z plesu nebo na vlastní svatbu. Na rozdíl od nevěsty, která měla bílé mini. A sledující to dali Isabelle v komentářích sežrat.

„To holé břicho? Na svatbu? To je fakt nevhodné,“ napsala jedna z nich. „Nechci být hnusný, ale tohle nejsou vhodné šaty na svatbu,“ vzkázal další. Někteří dokonce naznačovali, že Isabelle chtěla schválně zastínit nevěstu.

„Je to moje nejlepší kamarádka!“ bránila se influencerka, když komentáře zhlédla. Dodala, že svůj outfit s nevěstou, slavnou fitness trenérkou Rachel Dillon, samozřejmě probírala.

Abychom byli fér, mnoho fanoušků se Isabelle zastávalo, že vypadala naprosto dokonale a hateři jí jenom závidí.

Je pravda, že nešlo o obřad, ale předsvatební večeři, která v zahraničí bývá součástí svatebních oslav. I tak ale šaty, které Isabelle oblékla, přinejmenším budí rozruch. A jak to vidíte vy? Je Isabellin look v pohodě, nebo to trochu přepískla? Hlasujte v naší anketě!

Hodily se podle vás modelčiny šaty na svatbu?
Ne, byly úplně přes čáru!
89,4 %
Byly v pohodě.
10,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 10460 čtenářů.
Související témata:
Isabelle Mathers

Další články

Načítám