Hlavní obsah
Článek

Jodie Weston proslula díky reality show Rich Kids Go Skint o rozmazlených dětech, které vyrostly v luxusu. Stejným bohatstvím teď influencerka zahrnuje i vlastního syna a provokuje na sítích, jak drahé dárky mu pořizuje nebo kam ho bere na dovolenou. Mnohem víc emocí ale budí její křivky. Někdy až moc.

Od té doby, co se stala maminkou, má Jodie dle vlastních slov masivní poprsí. A to láká především mužské sledující. Občas jsou jí jejich komentáře až nepříjemné.

„Neustále komentují moje ‚mlíkárny‘. Chtějí je vidět poskakovat a podobné prasárny,“ postěžovala si na sociální síti Jodie.

Ta je sice ráda, že se o ni lidé zajímají i poté, co se stala maminkou, ale některé nechutnosti z komentářů raději maže. Netouží být příliš sexualizována.

Raději by byla, aby ji lidé vnímali jako dýdžejku, to je to, čemu se nyní věnuje. Navíc netouží po tom, aby její syn jednou četl podobné poznámky.

Za synka utrácí v průměru 28 tisíc měsíčně. Kupuje mu hračky, luxusní oblečení, bere ho na výlety do Disneylandu. Lidé ji za to sice občas trollí, ale její syn si to užívá a to je pro Jodie hlavní. Normální život jí nic neříká. Další jí zase fandí, že se i jako svobodná matka snaží dopřát dítěti neobyčejný život.

Další články

Načítám