Hlavní obsah
Článek

Sebevědomí a přijímání nových výzev rozhodně není nic, s čím by měla čtyřiapadesátiletá Britka Andréa Sunshine problém. Aktuálně reagovala na novou náborovou kampaň letecké společnosti EasyJet, která plánuje do svých řad palubního personálu přijmout osoby starší padesáti let. Andréa je přesvědčena, že by byla skvělou letuškou, ale není si jistá, zda by cestující zvládli to, jak moc je ‚hot‘.

Letecká společnost údajně reagovala na výsledky výzkumu, který ukázal, že lidé středního věku touží po nových výzvách. Andréa je toho rozhodně živoucím důkazem. Tohoto úkolu by se prý ráda zhostila. Zároveň ale tvrdí, že její skvělý vzhled může být na obtíž. „Ráda bych se stala letuškou z mnoha důvodů, zejména kvůli svým fantaziím. O sexu v letadle jsem vždycky snila. Je to něco, co jsem si vždycky přála zažít. Ať už by to bylo mezi palubním personálem a pilotem, nebo s někým z cestujících na palubě,“ netají se svou motivací k práci životní koučka a fitness influencerka z Londýna.

„Myslím, že lidé by se mohli třeba zakoktat z toho, jak jsem sexy, když by si něco objednávali, ale já bych se na ně jen pousmála a zůstala bych milá. Pokud to není proti pracovním zásadám, mohla bych se s nimi pokusit setkat později,“ nepřestává udivovat žena, která již dříve přiznala, že spala s více než osmi sty lidmi.

Čiperná Londýňanka prý odchod do důchodu neplánuje a také ji těší, že podle lidí s dcerou vypadají jako sestry. „Je skvělé, že se zde otevírá nový prostor pro ženy a muže v našem věku. V dnešní době je věk trochu ošemetný,“ pochvaluje si žena, která vám možná někdy v budoucnu nabídne drink či něco jiného na palubě letadla…

Související témata:
Paluba letadla

Další články

Načítám