Hlavní obsah
Článek

Už se vám někdy stalo, že po vás váš expartner nebo expartnerka chtěli po rozchodu zpátky peníze, které do vás vrazili? Tak přesně v téhle situaci se ocitla modelka Marina Smith. Ačkoliv je to trochu trapas, její bývalý ji požádal, aby mu zaplatila 10 tisíc korun, které za ni utratil na dovolené. Marina s tím sice souhlasila, ale pěkně mu to osladila.

Brazilská kráska se rozhodla, že mu vše splatí v mincích. „Měl nervy vyúčtovat mi výlet, který jsme spolu podnikli. Nejdřív jsem si myslela, že si dělá legraci. Ale opravdu na tom trval, tak jsem mu to splatila do posledního centu,“ popsala na sociálních sítích.

Čtyřiatřicetiletá bývalá vítězka soutěže Miss Bum Bum mohla svému ex převést peníze na jedno kliknutí, chtěla ho ale trochu zaměstnat počítáním mincí. A doufá, že si příště takový požadavek rozmyslí.

Dotyčný ale rozhodně nemůže říct, že by mu modelka něco dlužila. Někteří si myslí, že s tím Marina příliš nadělá, jí ale gesto exmilence přijde jako nehoráznost.

Ačkoliv jí vztah nevyšel, příliš si s tím hlavu neláme a raději se soustředí na kariéru. Aktuálně zdobí obálku bulharské verze magazínu Glamour a na instagramu má už téměř milion sledujících.

Kromě toho tam má nespočet obdivovatelů, kteří jsou jí přímo posedlí. Nebude mít tedy nejspíš problém najít si nového nápadníka. A třeba nebude takový hamoun.

Pobavil vás požadavek Marinina exmilence? Myslíte, že udělal dobře, že chtěl peníze zpátky, nebo by se měl jít raději zahrabat? Dejte nám vědět v naší anketě!

Souhlasíte s tím, že si Marinin expartner řekl o peníze za dovolenou?
Ano, když se rozešli, měl na to právo.
7 %
Ne, je to trapas.
93 %
Celkem hlasovalo 8854 čtenářů.
Související témata:
Marina Smith

Další články

Načítám