Hlavní obsah
Článek

Antonia Harman vyměnila práci moderátorky a modelky za nadpřirozeno. Stala se lovkyní duchů a démonů, příšery, o kterých je přesvědčená, že parazitují na lidských emocích, vymítá a odesílá na luxusní dovolené do jiných sfér. A myslí to zcela vážně.

Psal se rok 2007, když dnes čtyřiačtyřicetiletá rodačka z Cornwallu přišla na to, že má nadpřirozené schopnosti. Tehdy údajně vyléčila prasklý ušní bubínek své kamarádky. A to tak, že jí z ucha „vytáhla“ démona, který vypadal jako had.

„Křičela v bolestech, tak jsem jí přiložila ruce na ucho a soustředila tam svou energii. Za chvíli z ucha vylezl démon ve tvaru hada. Měl asi půl metru. Bolest jí hned polevila a už nikdy s uchem neměla problém,“ popsala Harman pro britská média.

Byl to pro ni tak silný zážitek, že okamžitě zanechala života ve světle reflektorů a vydala se lovit bytosti z podsvětí. Je přesvědčená, že po světě chodí hromada démonů, kteří se živí lidskými emocemi.

Jednoho takového potkala v IKEA, když nakupovala s maminkou. Vypadal prý jako metalická chobotnice a z obchodu ho musela sama odtáhnout a doma mu setnout hlavu Excaliburem, mytickým mečem krále Artuše, který s pomocí svých sil přivolala na pomoc.

Antonia si myslí, že démoni jsou jen posluhovači nějaké vyšší moci a nezaslouží si smrt. A tak je chytá a posílá na nejrůznější místa, tam, kam se zrovna chtějí vydat. Většinou jde o luxusní dovolené nebo místa v jiných dimenzích.

„Jsou to otroci, nezabíjím je, pošlu je do nějakého ráje v našem vesmíru. Většinou do Disney Worldu, hotelu Ritz, na Bahamy, kam zrovna chtějí,“ popsala.

Blondýnka si uvědomuje, že jsou lidé vůči jejím schopnostem skeptičtí, je ale přesvědčená, že je to proto, že sami nic podobného nezažili.

V roce 2011 začala nabízet své služby, jde především o energetické léčení, také pomáhá lidem odhalovat jejich léčitelské schopnosti. Myslí si, že každý nějaké má, i když o nich třeba neví.

Kromě workshopů pro veřejnost se denně potýká s démony. „Pokud jsou lidé ve stresu, je to většinou tím, že se na nich přiživuje nějaký démon. Nejsme na vrcholu potravinového řetězce, oni jsou,“ myslí si.

Strach podle ní démony a duchy přitahuje. Obzvlášť v období Halloweenu a dušiček by se lidé měli mít na pozoru. Těm radí, aby si zachovali pozitivní přístup a nedusili v sobě vztek, traumata a černé myšlenky. To by mělo démony odradit.

A pokud ne, stačí zavolat Antonii a ta už se o ně postará a odešle je na nějakou luxusní dovolenou do jiné dimenze.

3
fotky
Související témata:
Antonia Harman
Démon
Exorcismus

Další články

Načítám