Hlavní obsah
Článek

Blonďatá kráska Yulia Tarasevich (44), která byla kdysi druhou vicemiss v soutěži Mrs. Russia-International, má po nepovedeném faceliftu znetvořený obličej. Nemohla se usmívat ani zavřít oči. Chirurg, který ji takto znetvořil, zůstal bez trestu.

Kráska podstoupila facelift na soukromé klinice v Krasnodaru v Rusku v prosinci 2020, ale operace se vůbec nepovedla. „Zaplatila jsem 90 000 korun za operaci, po které můj obličej silně otekl a zanítil se,“ řekla bývalá královna krásy. Šokující záběry ukazují její propadlé tváře a vypoulené oči.

„Další lékař musel být povolán, aby provedl následnou nouzovou operaci a zachránil moje oči,“ uvedla. Po této nepovedené operaci šla Yulia na jinou kliniku, ale korekční operace jí také nepomohla, a tak modelka zažalovala obě kliniky.

Nakonec zaplatila kolem 580 000 korun z vlastní kapsy, aby napravila chyby chirurgů. „Od té doby, co jsem podala trestní oznámení, jsem dostala odškodnění ve výši zhruba milion a půl,“ uvedla matka dvou dětí během slyšení u civilního soudu.

Podle místních médií civilní soudci rozhodli, že zákroky způsobily Yulii „nenapravitelnou újmu“ na zdraví. Navzdory rozsudku chirurg Andrei Komarov, který byl obviněn z fatálního pochybení při operaci, odešel bez trestu. Pokračuje v praxi, i když mu hrozily tři roky vězení.

Yulia byla po celém hrůzném zážitku traumatizována a v depresi a jen hořce vzpomínala na setkání s chirurgem. „Byla jsem naštvaná a paralyzovaná a on se usmíval,“ řekla smutně. „Neprojevil žádnou lítost nad svými činy a vesele pokračuje v operacích v jiném městě,“ dodala.

Místní média později informovala, že se Andrei Komarov přestěhoval 800 kilometrů daleko do Volgogradu a drze sdílí obrázky svých nových operací na sociálních sítích. Chirurgové tvrdí, že Yulia měla vzácné genetické onemocnění – sklerodermii (zánětlivé onemocnění, při kterém dochází k nadměrně vysoké tvorbě kolagenu a tkáně se stávají tlustší a tužší) – a odmítají jakoukoli odpovědnost.

„Je to strašné, ani jedna z těch klinik se mi neomluvila. Neprojevili žádnou lítost. Nikdo mi nenabídl, že by něco udělal na vlastní náklady, což by mi opravdu velmi pomohlo,“ řekla bývalá modelka.

„Už jsem utratila hodně peněz za rehabilitaci, ale nikdo se vůbec nestará o mě ani o mou bolest a utrpení,“ dodala Yulia s tím, že si tito lidé dovolují nazývat se lékaři, v klidu spí, jedí, pijí, žijí si dál své životy a na konferencích sdílejí své neocenitelné zkušenosti. Zatímco ona trpí.

Další články

Načítám