Hlavní obsah
Článek

Elise Christie bývala britskou rychlobruslařkou a svou zemi dokonce reprezentovala na olympiádě. Po ukončení kariéry jí ale nic nezbylo a pro Elise nastaly kruté časy. Z těch se dostala až díky focení sexy snímků.

Poté, co třiatřicetiletá rodačka z Nottinghamu pověsila v roce 2021 kvůli zranění kotníku brusle na hřebík, dostala se do vážných finančních problémů. Přišla o dům, přespávala v autě a měla tři práce, aby vůbec přežila.

„Bylo to temné období. Jedna z mých brigád byla na letišti od tří od rána do desíti. Pak jsem šla do další a ve volné dny pracovala jako číšnice,“ popsala pro Nottinghamshire Live.

Vše se k dobrému obrátilo, až když objevila OnlyFans, aplikaci pro dospělé s placeným obsahem. Nějakou dobu jí to navrhovali sami fanoušci v komentářích na Instagramu, ale Elise si myslela, že to není pro ni.

Nakonec si ale profil založila a dnes ho používá už rok a půl. Díky tomu se zase postavila na nohy. Ačkoliv se aplikace užívá převážně ke sdílení peprného obsahu, Elise se svými odběrateli chatuje také o fitness tématech nebo o dobách, kdy bruslila.

„Vyhrávala jsem zlaté medaile a pak jsem najednou neměla nic. Dala jsem se díky tomu zase dohromady,“ přiznala, že aplikaci „vděčí za záchranu života“.

Jako svobodná maminka sní o tom, že si otevře posilovnu, kam budou smět rodiče s dětmi. „Sama cvičím doma, protože pokud nemáte chůvu, nikam do posilovny se nedostanete,“ krčila rameny s tím, že by to ráda změnila.

Právě mateřství Elise pohání, aby si svůj sen splnila. Do té doby ji ale živí focení sexy snímků. Má z něj stabilní příjem, se kterým může počítat.

A dokonce plánuje vrátit se k rychlobruslení. Sice to už nevidí na olympiádu, ale zase by chtěla soutěžit. Snad se jí všechny plány podaří splnit.

Související témata:
Elise Christie
Rychlobruslení

Další články

Načítám