Hlavní obsah
Článek

Lauren Evens byla štěstím bez sebe, když se po dvou letech spokojeného vztahu provdala za partnerku Hannah Kaye. Radost ale netrvala dlouho. Poté, co sdílela společné svatební fotky, se někteří domnívali, že je Hannah malý chlapec, a dokonce Lauren nadávali do pedofilek.

Tohle jednatřicetiletá blondýnka nečekala ani v nejdivočejších snech. Lavina hejtů, která se na ni navalila po zveřejnění svatebních fotografií, ji rozhodně zaskočila. Lidé Lauren kritizovali, že na snímcích líbá dítě. Až na to, že Hannah je jen o dva roky mladší než ona.

„Lidé mi psali, že je roztomilé, že mě můj desetiletý syn odvedl k oltáři,“ přiznala promotérka sociálních sítí deníku The Sun. A to byly ty z lepších komentářů.

Jiní jednoduše podotýkali, že je nechutné, že líbá desetiletého chlapce. Lauren ale naštěstí vězení nehrozí, její devětadvacetiletá partnerka Hannah má zkrátka štěstí, že působí velmi mladě. Dodnes po ní v obchodech s alkoholem chtějí občanku.

Hanlivé komentáře pár pochopitelně znechutily. „Lidé jsou odporní. Myslí si, že mají právo nazývat mě predátorkou a pedofilkou,“ vrtí hlavou nad opovážlivostí haterů, kteří ani pořádně nevědí, co komentují.

Hannah je bohužel zvyklá, že lidé hodnotí její vzhled. Děje se jí to celý život. Hatery neřeší a jednoduše je blokuje. Občanku má prý vždy po ruce, s uznáním, že je plnoletá, mívá totiž problémy nejen v obchodech, ale i třeba na letišti nebo v hotelech.

Pár se seznámil před dvěma lety na tinderu a Hannah před Lauren poklekla v lednu 2024. Svatba proběhla minulý měsíc v Surrey a dvojice se nemůže dočkat, až zahájí proces asistované reprodukce a přivítá prvního potomka.

„Cizí lidé ať si říkají, co chtějí. My bychom nemohly být šťastnější,“ nechala se na závěr slyšet Lauren.

6
fotek
Související témata:
Lauren Evens
Hannah Kaye

Další články

Načítám