Hlavní obsah
Článek

Serena Smith (24) toužila po dokonalém vzhledu, ke kterému jí údajně pomohla větší prsa a další plastické operace. Nejdříve si je nechala zvětšit z velikosti A na D, pak z D na G. Lidé ji teď zastavují na ulici a chtějí si s ní vyfotit selfie.

Poprvé šla pod kudlu v roce 2016, když jí bylo čerstvých 18 let. Nejdříve utratila přibližně 170 000 korun za zvětšení prsou z velikosti A na D. „Milovala jsem svoje nová prsa. A tak jsem se rozhodla podstoupit ještě další zákroky. Líbil se mi můj nový vzhled,“ řekla Serena, která se rozhodla postupně pro operaci nosu, brazilský lifting hýždí, výplně rtů, tváří, brady a čela.

I tak to ale bylo málo, a tak si nechala znovu zvětšit prsa z velikosti D na G, za které utratila téměř půl milionu korun. Zpěvačka a herečka podstoupila operaci v květnu 2024, kdy jí byly vyměněny implantáty za větší.

„Můj vzhled více odráží požadovaný obraz sebe sama, který jsem si představovala. Dodalo mi to velkou dávku sebevědomí. Jelikož jsem v raných fázích zotavení, teprve jsem začala ukazovat své nové přednosti světu,“ řekla Serena Smith, která žije v Beverly Hills.

Pozornost na veřejnosti a pochvaly na sociálních sítích si prý užívá. „Je to úžasné! Už mě několikrát oslovili obdivovatelé, aby si se mnou udělali selfie,“ dodala Serena, která se inspirovala vzhledem Marilyn Monroe.

Od roku 2016 utratila přes milion za zákroky a pravidelně mění svůj vzhled. „Myslím, že je dobré čas od času udržovat věci svěží, nezůstáváme stejní celý život. Naše těla se mění v čase. Jak stárneme, dějí se různé věci a je dobré s tím držet krok. Nic netrvá věčně,“ vysvětlila.

V únoru 2023 se Serena rozhodla, že chce mít „přirozenější vzhled“ a odstranit výplně v obličeji, což jí klinika udělala zdarma. I tak se při návratu k přirozenosti plastických operací úplně nevzdala.

„Co se týče nadměrného množství výplní a injekcí do obličeje, mým cílem je udržet vše přirozené. Chci mít harmonické proporce svého obličeje, zvláště když se ohlédnu zpět na to, jak mimozemsky vypadala moje špičatá brada. Věřím, že nalezení dokonalého vzhledu pro sebe vyžaduje nějaké pokusy a omyly,“ vysvětlila s tím, že potřebuje pravidelně osvěžení, aby se cítila dobře, a snaží se přijmout přirozenou krásu.

„Neříkám, že jsem skončila s podstupováním zákroků. Milovala jsem svůj vzhled, ale časem jsem si uvědomila, že to pro mě nefunguje. Možná to přichází s věkem, učíte se více přijímat svou krásu,“ uvědomila si závěrem.

Další články

Načítám