Hlavní obsah
Článek

Australanka Renee Gracie bývala automobilovou závodnicí, než se v roce 2017 rozhodla pověsit kariéru na hřebík a zkusit to jako modelka. Založila si OnlyFans a vydělává si mimo jiné předváděním bikin. A fanoušky rozhodně nenechává chladnými.

Když se sledujících na sociální síti zeptala, kam by nejraději vyrazili na dovolenou, většina se v komentářích shodla, že s ní naprosto kamkoliv. Není divu, fotografiemi v bikinách dokáže navodit dovolenkovou atmosféru, jen co je pravda.

Renee se sice za volant rychlých strojů před rokem vrátila, ale pózování jí jde také dobře. A dokonce jí lidé fandí víc, než když závodila na plný úvazek.

„Paradoxně hejty ustaly, když jsem změnila kariéru. Lidé sklapli, protože jsem dokázala, že umím i něco jiného a už jsem nezávodila,“ přiznala pro Daily Star.

Hejtů je ale v porovnání s podporou fanoušků minimum. Díky tomu se nebála ke svému oblíbenému koníčku po šestileté pauze vrátit.

Renee začala s motokárami ve 13 letech a rychle se dostala k automobilovému závodění. Jenže když s ním přestala, téměř neměla na jídlo. Díky placené sociální síti vydělá i přes dva miliony měsíčně a může si konečně dovolit i své vysněné auto Dodge Ram 1500 Limited SUV v neonové žluté barvě.

Aktuálně kombinuje kariéru modelky a závodnice a fanoušci jsou nadšení. Ostatně vidět Renee nahoře bez, jak se promenáduje kolem parádních automobilů, je pohled, který rozhodně stojí za to.

9
fotek
Související témata:
Renee Gracie

Další články

Načítám