Hlavní obsah
Článek

Od špatného chování až po naprostou hrubost. Rande se občas nepovede, ale to, co zažila Ozan Seljan (24) ze Sydney, se nestane každému. Myslela si, že v letadle potkala svoji spřízněnou duši. To ale ještě netušila, co ji čeká na prvním rande. Její nápadník totiž úmyslně zvrací do jídel, aby za ně nemusel platit.

Pro mnohé z nás by zvracení na rande bylo noční můrou, ale ne pro potenciálního nápadníka mladé ženy. Kráska se s mužem seznámila v letadle na letu zpět do Sydney v Austrálii, v tu chvíli byl okouzlující a zdálo se, že si rozumějí. Když ji pozval na rande, nadšeně souhlasila a těšila se. To ještě netušila, jaký horor ji čeká.

„Vše se ze začátku zdálo být v pořádku. Pak najednou začal zvracet u stolu do jídla a stěžovat si číšníkovi, byla jsem v šoku,“ řekla Ozan, která si myslela, že se jí to snad zdá. „Později jsem zjistila, že to dělá vždy, protože obvykle dostane jídlo zadarmo,“ dodala.

Muž pozvracel celý stůl a kráska se cítila kvůli jeho šíleným činům trapně. „Nejdříve jsem o něho měla strach, nechápala jsem, co se děje, že se mu najednou udělalo špatně a začal zvracet,“ vysvětluje Ozan. „Měla jsem zvratky i ve svém talíři. Bylo to odporné. Pak mi řekl, jak to všechno je a proč to dělá. Zuřila jsem,“ řekla Australanka, která nemůže pochopit, jak něco takového může někoho vůbec napadnout.

Ozan se rozhodla sdílet svůj příběh, aby ostatní varovala před podobnými podvodníky. Její příběh vyvolal bouřlivou diskuzi na sociálních sítích. Lidé byli šokováni a znechuceni jeho chováním, ale zároveň ocenili její odvahu podělit se o tak nepříjemnou zkušenost.

„Podvádí lidi, nikdy se nezmění. A udělat to na prvním rande, to je naprosto šílené,“ napsal jeden z komentujících. „Jako by to samo o sobě nebylo dost odporné, ale udělat to na rande, to je ještě horší,“ dodal další. „Myslel si, že tento tah bude působivý? Tak to se hodně spletl,“ nechápal další z komentujících

Další články

Načítám