Hlavní obsah
Článek

Evelyn Miller z Brisbane v Austrálii se narodila s tzv. Uterus didelphys, tedy dvěma zcela oddělenými a funkčními reprodukčními orgány. Má tedy dvě vaginy, dva čípky, dokonce dvě dělohy. S manželem Tomem se nyní rozpovídali o svém neobvyklém manželství. A vyvolali tím diskuse.

Evelyn a Tom točí materiály pro placenou sociální síť OnlyFans. Blondýnka má ale jasná pravidla, co se tvorby obsahu týče. Říká, že vagina na pravé straně je její oblíbená, a tu tedy nechává Tomovi. Tu nalevo pak používá pro práci.

Fakt, že má Evelyn dvě vaginy, jim prý zvýšil prodej obsahu. Lidé jsou pochopitelně zvědaví. Tom, bývalý elektrikář, nechal práce, aby mohl s manželkou točit pro OnlyFans. Pár je velmi sdílný a o své práci hovoří otevřeně. Bohužel jsou díky tomu také terčem internetových trollů. A to především proto, že mají dvě děti.

Evelyn bylo nejprve řečeno, že nebude mít děti. Nakonec se zadařilo dokonce dvakrát. Syn Oliver se narodil v roce 2021 o rok později pak dcera Amy. Obě děti byly počaty v pravé děloze a přišly na svět císařským řezem. Holčička byla o něco menší, a tak strávila tři týdny v inkubátoru.

Dvojici ale nesoudí jen cizí lidé na internetu. Proti Evelyn a její práci byla vysazená i Tomova rodina. Museli jim vysvětlit, že jim to tak vyhovuje a jejich vztah to jen posílilo, a nakonec jejich zaměstnání přijali.

„Jen proto, že žijeme jinak, neznamená to, že žijeme špatně. Ti, co náš život negativně komentují, musí být sami nešťastní. Naše rodina je ale spokojená, takže na mě cizí poznámky nemají vliv,“ uzavřela v pořadu Love Don’t Judge na youtube influencerka.

Další články

Načítám