Hlavní obsah
Článek

Stephanie a její manžel Mazayah byli spolu ve vztahu, než se k nim připojily další dvě ženy. Mazayah zkoušel být monogamní, ale nešlo to, a tak si se svými ženami žije ve čtveřici. Dokonce všem platí plastiky, aby měly těla přesně taková, jak se mu líbí.

Když Mazayah pochopil, že monogamie není nic pro něj, představil Stephanie svou milenku Rose a začali žít všichni v polyamorním vztahu. To jim ale bylo málo. Stephanie je bisexuální, a tak chtěli přidat další ženy.

Nedávno se k trojici připojila Dezaray a Mazayah a jeho tři „manželky“ žijí v dokonalé symbióze. Ženy jsou sehrané, nosí i sladěné oblečení.

Stephanie dostává mnoho hejtů za to, že sdílí manžela s jinou ženou. A od té doby, co se k nim připojila třetí, jsou komentáře neúnosné.

„Je to směšné, protože jsme v polyamorním vztahu déle než většina lidí v monogamním,“ uvedl Mazayah v pořadu Love Don´t Judge.

Trollové kritizují Stephanie, že zůstává s nevěrníkem jako jeho bokovka, ale on tvrdí, že má ke všem třem ženám stejně blízko.

A to dokonce tak blízko, že je chce předělat, aby měly podle něj ideální těla. Ochotně jim hradí plastiky, díky nimž podle něj vypadají ženy lépe. A nebojí se svým partnerkám vyčinit, když má pocit, že jsou z formy. Ty se musí udržovat cvičením.

Není tedy divu, že si mnoho komentujících myslí, že jsou ženy padlé na hlavu, že s takovým chlapem zůstávají. Ony ale tvrdí, že je Mazayah k ničemu nenutí. Kdyby chtěly odejít, mohou. Všechny si ale užívají společnost ostatních „manželek“, které vnímají jako kamarádky na celý život.

Co říkáte na netradiční čtveřici vy? Myslíte, že je Mazayah manipulátor? Hlasujte v naší anketě!

Schvalujete vztah Stephanie a Mazayaha?
Ano, zní to jako super nápad.
18,1 %
Vztah v pohodě, ale ty plastiky jsou moc.
5,8 %
Celé je to padlé na hlavu!
76,1 %
Celkem hlasovalo 939 čtenářů.
6
fotek
Související témata:
Stephanie a Mazayah
Manipulace

Další články

Načítám