Hlavní obsah
Článek

Když ji lidé potkají na ulici, nebo dokonce ve fitku, zůstanou v úžasu. Julia Rene má totiž tělo neuvěřitelně vysekané a její svaly obdivují i chlapi. Právě ti ji oslovují s tím, aby jim pomohla dostat se do takové formy, v jaké je sama.

Na instagramu poctivě sdílí cvičicí videa, a to sedmadvacetileté mamince z Dallasu vyneslo už 350 tisíc sledujících. Muži jí také často píšou, ale nemylte se, většinou nejde o návrhy nebo milostná psaní. Jednoduše chtějí poradit se cvičením.

„Většinou jsou velmi milí a chtějí vědět, jak dosáhnout stejně vypracovaných svalů,“ uvedla pro What’s The Jam. Najdou se ale bohužel i oplzlíci.

„Jednou jsem si ve fitku pěkně popovídala s chlapíkem o bodybuildingu, ale najednou chtěl, abych mu ukázala nohy a otočila se. Řekla jsem, že to neudělám, a šla jsem pryč,“ popsala spíš ojedinělý zážitek.

Julia se dostala k bodybuildingu v roce 2019. Od té doby inspiruje ostatní ženy a pomáhá jim k dosažení jejich fitness cílů.

Ženy podle ní čelí mnoha předsudkům, co se týče body image. Je na ně vyvíjen tlak, aby nebyly moc tlusté, hubené nebo svalnaté. Podle Julie se to u mužů tolik neřeší a to může mnohé dámy odradit.

„Jde o to, mít takovou fyzičku, jakou si přejete, bez ohledu na vaše okolí nebo názory druhých. Není to žádná soutěž, každý má jiné cíle,“ popsala. V jaké je Julia formě, si prohlédněte v naší galerii.

Související témata:
Julia Rene

Další články

Načítám