Hlavní obsah
Článek

Demora Avarice vystavuje své obří poprsí mužům na odiv a slušně jí to vydělává. Mohlo by vás napadnout, že s tím bude mít její partner problém, ale opak je pravdou. Prý se o ně rád dělí.

Osmatřicetiletá Američanka je topless modelkou. Když objevila sílu tohoto fetiše, úplně se jí změnil život. Zezačátku nosila falešné poprsí, ale když si uvědomila, jako moc se jí velká prsa líbí, splnila si sen a nechala si je zvětšit do enormní velikosti.

Protože chtěla, aby ňadra působila co nejvíc přirozeně, nešla do silikonů, ale nechala si vpravit vlastní tuk. A nemohla by být spokojenější. Demora tvrdí, že jí zvětšení dodalo nesmírné sebevědomí.

A tak se sociálním sítím, modelingu a body positivitě věnuje na plný úvazek. Věří totiž, že by lidé měli dělat to, co je naplňuje, i když kvůli tomu třeba musí podstoupit plastiku.

Zákrok ale nebyl jen tak. Pětinásobná maminka musela nejprve pod kudlu, aby se spravily následky dvou císařských řezů, skoliózy a podstoupila hysterektomii. Pak si nechala zvětšit zadek a vpravit tuk do prsou. Zvětšení zadku a poprsí tímto způsobem pak absolvovala ještě třikrát.

Demoře to nesmírně zvedlo sebevědomí. Díky proměně si uvědomila, že není jenom maminka a manželka. Ve svém těle se cítí skvěle a tak by to podle ní měli mít všichni.

A co na to její manžel? „Ten je mým největším fanouškem,“ pochlubila se pro DailyStar.

Podle Demory je šťastný, když je ona šťastná, navíc je to „horňák“, takže si její prsa opravdu užívá. To je pro pár bonus, plastiky modelka ale podstoupila z vlastní vůle, ne aby manžela potěšila.

Dokonce mu nevadí, že se jeho žena obnažuje online. Je prý rád, že ostatní vidí, co má doma jenom pro sebe.

S dětmi je to ale věc jiná, Demora jim ovšem nic netají. Úměrně věku jim vysvětluje, co dělá se svým tělem. Vnímají ji jako body positivity modelku a stejně jako zbytek rodiny jsou rády, že je maminka šťastná.

Související témata:
Demora Avarice

Další články

Načítám