Hlavní obsah
Článek

Kanadská influencerka Danielle Megaffin vymetala večírky jako zběsilá. Celou dekádu prakticky propařila a nechtěla si vůbec přiznat, že má problém se závislostí. Té se ale nakonec hrdě postavila čelem a dnes s fanoušky sdílí, jaký je život bez alkoholu a drog.

Ať už šlo o hudební festival, nebo dopolední brunch, Danielle jste nezahlédli bez sklenky v ruce. Za zdánlivě okouzlujícím životním stylem se ale skrývala těžká rána s kocovinami a výčitky svědomí.

Dvaatřicetiletá blondýnka se teprve před půl rokem rozhodla s alkoholem a drogami skoncovat. A svou cestu sdílí online.

„Nevyrostla jsem ve stabilním prostředí, ale alkohol jsem nenáviděla. V rodině jsme měli závislost, takže jsem na škole byla šprtka, co nechodila na večírky,“ rozpovídala se o svém dětství a dospívání.

Alkoholu se poprvé dotkla v 17 letech a od té doby pít nepřestala. Na vysoké pak poprvé zkusila kokain, který se stal její životní láskou, jak to Danielle sama nazvala.

Tehdejší přítel jí dal pomyslný nůž na krk, buď přestane šňupat, nebo se s ní rozejde. Danielle raději zvolila rozchod s partnerem.

Danielle se topila v sebedestrukci, ani k okolí se nechovala nejlépe. Dokonce se ocitla v nebezpečí. Když se během cestování po Evropě potácela opilá po rumunském nádraží, unesli ji.

Ani tehdy jí ale nedošlo, že by se měla dát dohromady. Přestěhovala se do Anglie, začala randit s béčkovými celebritami a dál vymetala večírky. Pomalu se ale začala nenávidět, až se dostala na úplné dno.

Na cestě na koncert v rodné Kanadě, kde vystupoval muž, s nímž měla známost, se jí spustila krev z nosu, což se při šňupání kokainu občas stává. Danielle si nejprve dělala starosti spíš o svůj make-up, ale když se na sebe podívala do zrcátka, poprvé doopravdy viděla, jaká je troska.

Došlo jí, že se sebou musí něco udělat, jinak bude opravdu zle. A tak se před půl rokem rozhodla pro „střízlivý“ život. Vrátila se ke studiu, a dokonce se dostala na Oxford.

Dnes se nazývá střízlivou Barbie, stále si užívá báječný život, ale už bez závislostí. Na Instagramu sdílí svůj příběh, aby podpořila mladé dívky, které mají podobné problémy. Apeluje na ně, aby nezaměňovaly nadměrné užívání alkoholu a drog s užíváním si života.

„Myslela jsem si, že se střízlivá nedokážu bavit, ale teď si to užívám víc než předtím. A aspoň neničím život sobě ani ostatním,“ dodala na závěr.

Související témata:
Danielle Megaffin

Další články

Načítám