Hlavní obsah
Článek

Sobotní večery u televizních obrazovek teď patří taneční soutěži StarDance. My vám k této příležitosti přinášíme pořad Prodloužená s Markem Dědikem. Sám byl dlouho nedílnou součástí této show a třikrát se se svými slavnými partnerkami probojoval do finále. Letošní ročník pro vás okomentuje takzvaně zvenku a se svými hosty bude probírat, jak na své působení ve StarDance s odstupem času vzpomínají.

Markovým prvním hostem je herečka Veronika Arichteva (38), která v roce 2018 tančila s Michalem Necpálem a vypadla až těsně před branami finále. Vzpomínat se ale nebude jen ústně, Dědik herečku vyzval i k tanci! Jak si po šesti letech pamatuje kroky tance, který sama považovala za nejnáročnější? To uvidíte v prvním dílu pořadu Prodloužená s Markem Dědikem.

Na StarDance má Veronika dobré i špatné vzpomínky. Hovoří nejen o euforii a zábavě, ale i o dřině, stresu a především o paralyzující trémě. Jak dlouho se jí držela? Soutěž herečce přinesla i nové přátelství, ale i demotivující okamžiky. Co ji v průběhu soutěže ranilo natolik, že neměla chuť jít druhý den na trénink?

Jak se herečka dívá na soutěž nyní? StarDance ji prý i nadále baví sledovat, účastníky obdivuje, protože dobře ví, čím si musí procházet. Závidí jim? Kdyby dostala tu možnost, šla by do toho znovu?

Samozřejmě se nabízí otázky, koho by Veronika tipovala na vítěze aktuálního ročníku a co říká na to, že letos v porotě nezasedl obávaný „kat“ Zdeněk Chlopčík. Co si myslí o jeho leckdy drsných slovech? Dojde ale i na návrhy, co by na StarDance do budoucna změnila.

V závěru už Marek jen znaleckým okem zhodnotí první kolo letošního ročníku. Čí tanec se mu líbil nejvíc? A kdo ho dojal k slzám? Nad jedním párem ale jen kroutil hlavou…

10
fotek

Další články

Načítám