Hlavní obsah
Článek

Jako maminka tří dětí je Alice Lovegood neustále v jednom kole. Ale velmi dobře ví, že pokud jde sex na druhou kolej, může se vztah rychle rozpadnout. A tak na sociálních sítích apeluje, aby se páry nebály o tématu hovořit. A nejen to.

Ze sexu sama udělala prioritu a už tři roky tvoří pro sociální sítě lechtivý obsah. Také má vlastní poradnu zasvěcenou tipům, jak zlepšit sexuální život.

Bývalá porodní asistentka svým klientům, kteří za ní chodí pro rady, dá prostor otevřeně hovořit o svých intimních životech, představách a potřebách, které jsou podle ní ve většině případů nenaplněné.

Sama Alice se učila sledováním porna. „S manželem jsme měli sex pořád, ale nebyl vyloženě dobrý. Toužila jsem prozkoumat fetiše a BDSM praktiky,“ svěřila DailyStaru.

Postupně stále víc tíhla k polyamorii a s manželem se proto dohodli na otevřeném manželství. To prý jejich vztah i sexuální život nesmírně posílilo. „Je to lepší než za celých 10 let, co jsme spolu,“ nechala se slyšet.

Jako maminka a podnikatelka to ale nemá jednoduché. Podnikání se jí nicméně rychle rozrostlo, a tak si mohla dovolit pomoc. I manžel jí s businessem a dětmi pomáhá.

Na sociálních sítích Alice otevřeně hovoří o tom, jaké je být pracující matkou. „Ráda bořím mýty o tom, že když máte děti, znamená to, že nebudete chtít sex,“ dodala.

Snaží se také podpořit ostatní maminky, aby si připadaly žádané, ať už vypadají jakkoliv. Ty jí naslouchají a často děkují, že našly odvahu v ložnici experimentovat s tím, co se jim líbí.

Ačkoliv se nebojí mluvit otevřeně i o strastech mateřství, rodičovské rady nebo tváře jejích dětí u Alice na profilu nenajdete. O svých sexuálních a partnerských zkušenostech ale hovoří otevřeně.

Za úspěch je nesmírně vděčná a stále mu nemůže uvěřit. Lovegood pochází z chudých poměrů. Jako náctiletá pečovala o svou maminku a brzy nato otěhotněla. Dokonce musela chodit pro jídlo do potravinových bank.

Dnes bydlí ve velkém domě, zajistila rodinu a žije si svůj sen. „Co je důležitější, měním životy druhých. To nikdy nebudu brát jako samozřejmost,“ dodala ke své práci.

Související témata:
Alice Lovegood
Poradna

Další články

Načítám