Hlavní obsah
Článek

Dnešním hostem pořadu Prodloužená s Markem Dědikem je zpěvačka Tereza Mašková (28). Pěveckou soutěž SuperStar v roce 2018 vyhrála, ve StarDance loni s tanečníkem Danielem Kecskemétim dotančila v pátém kole. Jak na svou účast vzpomíná? Čeho se nejvíc bála? A jak si po roce pamatuje jive? To vše se dozvíte v dnešním dílu pořadu Prodloužená s Markem Dědikem.

Na úvod Tereza vyprávěla úsměvnou historku, jakým způsobem byla do soutěže pozvána. Ve stejné situaci by byl asi zaskočen každý… Jak dlouho nabídku zvažovala? A jak si produkce poradila s jejími růžovými vlasy? Mezi diváky StarDance se jistě najde i dost konzervativnějších jedinců…

Spatřovala Tereza výhodu v tom, že jako zpěvačka nějakým způsobem cítí rytmus? Trochu v to samozřejmě doufala, ale nakonec to nebylo tak růžové jako její vlasy. Jakou strategii nakonec zvolila, přiznala Marku Dědikovi v dnešním díle pořadu Prodloužená.

Zpěvačka samozřejmě zavzpomínala i na to, který tanec ji nejvíce bavil, ale i na to, ze kterého měla největší respekt. Stejně jako předchozí pozvaní hosté, i Tereza dostala příležitost předvést, jestli si z ročníku, kdy soutěžila, aspoň něco pamatuje. Marek si pro ni připravil jive. Jak ho vítězka SuperStar zvládla, uvidíte ve videu.

Řeč ale přišla i na trapasy. Stal se Tereze ve StarDance nějaký? A kdy se ho nejvíce obávala? A jak to měla s nervozitou? Člověk by řekl, že jako zpěvačka je zvyklá před lidmi vystupovat. I ona sama prý čekala, že bude mít trému jen v prvním kole, jenže opak byl pravdou…

A jak vzpomíná na své vypadnutí? Jako každého ji to samozřejmě mrzelo, ale v jistém smyslu se jí to vlastně i hodilo… Svou účast má ještě v čerstvé paměti, i tak už má Tereza jasno, jestli by do toho šla znovu. Nejen to se dozvíte v dnešním dílu pořadu Prodloužená s Markem Dědikem.

Ten jako vždy na závěr odborným okem zhodnotil třetí díl taneční soutěže, který byl plný zvratů a překvapení. Který pár podle něj tentokrát tančil nejlépe? Komu se tanec úplně nepovedl? A jaký tanec byl podle Marka naprostá katastrofa? Prozradil i svůj tip na to, kdo příští týden StarDance opustí.

9
fotek

Další články

Načítám