Hlavní obsah
Článek

Je tu další díl zábavního pořadu Agáta a Vincent: Taky názor. Jako obvykle sourozenci proberou aktuální dění v českém šoubyznysu. Řeč dojde na rozchody a případné návraty, ať už v partnerských, či pracovních vztazích.

Nemohla nepřijít řeč na rozepři Jiřího Stracha a Hudebního divadla Karlín, kdy oblíbený režisér obvinil divadlo z plagiátorství a kopírování jeho technického scénáře filmu Anděl Páně ke stejnojmennému muzikálu, který do repertoáru zařadilo hudební divadlo. Kuriozitou v této kauze je fakt, že hudbu ke zmíněnému muzikálu složil dnes již bývalý kamarád Jiřího Stracha Ondřej Brzobohatý (41). Agáta užila slovní hříčky a vzkázala Ondřejovi, aby dostal z Jiřího strach.

Po delší době se na veřejnosti objevil Víťa Starý ze skupiny Mandrage, co víc, po boku bývalého kolegy z kapely Pepy Bolana. Milé setkání si pánové zvěčnili a zveřejnili na sociální sítě.

Nutno podotknout, že Víťovi rekonvalescence po náročném životním období prospívá. Agáta se jemným hláskem z nostalgie dokonce pokusila zazpívat kousek jejich největšího hitu. Oslí můstek se slevou a pervitinem byl už o něco drsnější.

Došla také řeč na rozchod účastníka loňského Survivoru Pepy KůrkyAngie Mangombe. Dvojice se shodla, že je toto téma citlivá záležitost, když je ve hře malé dítě, a popřála jim, ať se dokážou domluvit, jak nejlépe dovedou, s ohledem na jejich společného syna.

Další články

Načítám