Hlavní obsah
Článek

Ani se nemusela svléknout a o jejích prsou se mluví všude. Asi už tušíte, že je řeč o herečce Veronice Arichtevě (38), jejíž na první pohled „normální“ fotka v šatech s výstřihem rozpoutala pořádnou kauzu. Tu nemohli nechat bez povšimnutí ani Agáta HanychováVincent Navrátil v pořadu Taky názor. Moc velkého zastání se ale Veronice nedostalo.

Je horší napsat své známé soukromou zprávu, že nemá hezká prsa, nebo tuto zprávu po jejím obdržení zveřejnit na sociálních sítích? Agáta tuto debatu uzavře duchaplným posláním…

Showbyznysem ale pochopitelně hýbou především mezilidské vztahy, a tak není divu, že se propíralo hned několik rozvodů. Včetně toho Agátina, která tak trochu šokovala tím, že je vlastně pořád vdaná za Jakuba Prachaře (41)! Jak je možné, že se tedy směla provdat za Mirka Dopitu (40)? Podstatu svého „mnohomužství“ se pokusila Vincentovi vysvětlit.

V této souvislosti nešlo nepřipomenout komplikovaný rozvod muzikanta Ondřeje BrzobohatéhoMiss World Taťánou Kuchařovou či konec manželství modelky Ivety Lutovské a podnikatele Jaroslava Víta.

V rámci hry Vincent trochu překvapí svými znalostmi, od Agáty se ovšem místo uznání dočká nepěkných rýpanců. Jak by v jeho podání vypadala módní policie? Dojde na zlatého humra i vánoční dárek…

Další články

Načítám