Hlavní obsah
Článek

Dušan Kajaba byl jedním z nejvýraznějších účastníků letošní řady Love Islandu, kde tvořil pár s influencerkou Dominique Alagií (19). Její rozhodnutí v Casa Amor a výběr jiného muže ho vyřadilo ze hry. On ale flintu do žita nehází a stále si myslí, že v reálném životě můžou tvořit pár.

„City se nedají nijak vypnout. Stojí mi za to na tom dál pracovat,“ řekl v naší talk show Superchat Dušan.

„Dostali jsme krátký prostor si to vysvětlit. Stále nemám pochybnost o tom, že by tam city z Dominičiny strany nebyly. Casa Amor je největší zkouška vztahu ve vile. Někdo se nechá ovlivnit okolím a začne pochybovat. U nás se to stalo. Nebylo to úplně její rozhodnutí, si myslím. Čekat na ni budu. To, co jsme měli možnost prožít, byla horská dráha, ale o tom vztahy jsou. Já nejsem člověk, který by se vzdával,“ říká Dušan.

To ale ještě netušil, že ve čtvrtečním díle Love Islandu se už Dominique bude líbat s Danem, se kterým v Love Islandu tvoří nově pár.

Dušan o Dominice říká, že i přes nízký věk je velmi dospělá. „Nemyslím si, že věkový rozdíl byl problém. Vnímám ji jako o hodně vyspělejší než kolik jí je let. Je tam nějaká nevyžitost, nezkušenost, ale i tak je o moc vyspělejší než některé dívky, které byly ve vile a byly starší. Ano, někdy se chová jako devatenáctileté děvče, ano ale je jí devatenáct,“ přiznává s tím, že kvůli vztahu s Dominikou by neměl problém se přestěhovat ze Slovenska do Česka.

„Já jsem dal před Love Islandem výpověď ve svojí práci, nebojím se toho, že bych se nedokázal zaměstnat kdekoli jinde. Nemám problém se přestěhovat a fungovat v Praze,“ dodal.

Co dalšího Dušan prozradil? Kdo ho zklamal, kdo je podle něj hráč a koho ve vile nemusel? To se dozvíte právě teď v našem videu nebo si Superchat můžete pustit na podcastových platformách.

Další články

Načítám