Hlavní obsah
Článek

Bývalý automobilový závodník, podnikatel Richard Chlad, mluví o všem otevřeně a bez přetvářky. Tentokrát odhalil, jaké má měsíční náklady. Částka, kterou každý měsíc utratí, vás bude šokovat.

„Mám spotřebu jako tryskáč, i když se to snažím omezovat. Abych neumřel hlady a udržel celý aparát, tak potřebuju 600, 700 tisíc měsíčně,“ řekl Super.cz v naší talk show Superchat Chlad.

„Živím druhou rodinu se dvěma malými dětmi, jejich bydlení, spotřebu. Jen daně, správu, údržbu na Tenerife za barák platím 25 tisíc euro ročně. Plus účty, elektriku, vodu, plyn. Všechno je to trošku větší,“ začíná vyjmenovávat náklady.

„Tři sta tisíc jsou přímý náklady. A dnes všechno stojí peníze. V restauraci člověk utratí. Co dřív stálo dva tisíce, dnes stojí pět. O mně je známé, že když jdu s větší společností do restaurace, tak než abych trávil deset minut trapným dohadováním, kdo měl kolik vín a piv, protože vím, že stejně lže a vypil většinou dvakrát tolik, tak radši jdu a zaplatím ten účet celý. Pro mě jít na večeři třikrát čtyřikrát do týdne s partou kámošů stojí jako malý autobus,“ dodal otevřeně Chlad.

Další články

Načítám