Hlavní obsah
Článek

Právě dnes soud zprostil obžaloby bývalou fotbalovou hvězdu Davida Limberského. Hrozilo mu pětileté vězení za vydírání se střelnou zbraní. Obžalovány byly čtyři osoby, Limberského soud v Karlových Varech osvobodil.

Pořádně si oddychla také manželka Limberského Lenka. Ta si sice byla jistá Davidovou nevinou, ale verdiktu soudu se pochopitelně obávala.

„Média píšou, že to bylo vydírání se zbraní, ale celá ta událost se udála jinak. Pro média je nafouknutí více zajímavé. A je fajn ukázat na Limberského, že to je rebel, než že to je fajn kluk. Už se tak zaškatulkoval, že bude vždy ten zlobivej. Jsem přesvědčená, že je nevinný,“ řekla Super.cz den před soudem Lenka Limberská.

„Strach mám, je to rozhodování na jednom člověku. Ale věřím, že důkazy ukážou, že je nevinný. Situace, která se stala, není podle mě trestná. Ano, byli tam čtyři investoři, kteří se šli zeptat na své peníze. Muž, který Davida udal, využil toho, že je to zajímavá osobnost, věděl, že média to nafouknou a on získá čas,“ dodala Limberská.

Další články

Načítám