Hlavní obsah
Článek

Michal David (64) prošel neuvěřitelnou proměnou. Zpěvák byl hostem prázdninového Superchatu, který se točil v jeho druhém domově, na ostrově Tenerife. Michal je ve skvělé formě a dole má již 20 kilogramů.

„Byla to určitá práce, samo se to nestalo. Změnil jsem životní styl, co se týče jídelníčku. Je mi 64 let, ještě nepatřím do starého železa. Dal jsem si předsevzetí, že dvacet kilo půjde dolů,“ řekl moderátorce Gabriele Wolfové v naší talk show Michal.

„Pomohla mi moje dcera Klára. Řekla mi, přestaň jíst sacharidy, lepky, jez maso a zeleninu a pokud možno co nejvíce tučné. Na každého ale platí něco jiného. Začal jsem s tím a najednou jsem měl po pár měsících deset kilo dole, pak patnáct a šlo to dál. Teď mám dole 19, jedno kilo jsem tady na Tenerife za tři týdny přibral. Když se budu hlídat, tak za dva tři dny je to kilo zase dole,“ vysvětluje Michal, kterému se podařilo zhubnout 20 kilo za sedm měsíců.

Kila shazovala i jeho manželka Marcela. „U chlapů je hubnutí lehčí. Se mnou to držela Marcela, moje žena a ta zhubla jen 9, já dostal dolů 20,“ prozrazuje s tím, že se oba cítí výrazně lépe.

Michal začal i cvičit. „Mám na Tenerife trenéra Martina, v Praze se o mě stará můj synovec. Chodím tady třikrát týdně do fitka, baví mě to. Zpevnil jsem se víc, svalovina šla nahoru,“ dodal Michal David.

Co dalšího prozradil? Jaké je tajemství jeho manželství, jak Marcela zvládá fanynky a zda prošli vážnou krizí? Otevřeně také promluvil o vnukovi Sebíkovi, kterého s manželkou vychovávali. Co prozradil o nové desce, kterou točí s kapelou Robbieho Williamse? Na to se podívejte v našem videu nebo Superchat poslouchejte na podcastových platformách.

Další články

Načítám