Hlavní obsah
Článek

Michal David s manželkou Marcelou oslaví už 40. výročí. Přiznal, že jejich manželství prošlo krizemi, které ale překonali. V Superchatu prozradil, jak na to, aby vztah vydržel.

„Je to o toleranci, o tom, jak se k sobě lidé chovají. My se nehádáme, nemáme kontroverzní stavy, když něco řešíme, tak s čistou hlavou a bez emocí. Asi je to i štěstí. Jsme spřízněné duše. Nedají se tyto věci předepsat. To jsou věci mez nebem a zemí,“ řekl v Superchatu Michal David. „Jsme spolu zajedno, ať řešíme cokoli. Máme štěstí,“ usmívá se.

Zároveň ale přiznal, že ani jejich manželství není bez mráčků a krize byly. Nikdy však takové, aby byl na stole rozvod.

„Krize jsou, ale že bychom šli od sebe, to ne. Člověk s něčím bojoval, to zasáhne do rodiny, ale vždycky jsme to dali. Byly to i těžké věci. Vždycky jsme to překonali. Musí být člověk tolerantní, musí umět dělat kompromisy a hlavně se k sobě chovat slušně. Jakmile to začne tak, že si začne pár nadávat do zvířecích druhů, tak to špatně končí,“ říká rázně.

K velkému jubileu napsal Michal písničku, která vyjde v den výročí. „11. září nastoupí písnička k výročí. Je o nás, jmenuje se se Náš cíl. Napsal jsem i text, to jsem nikdy předtím nedělal. Dokončujeme k tomu i klip, je sestavený z našich starých fotek a videí. Je to taková koláž našeho života. Písnička pak bude i na nové desce, kterou točím v Londýně s kapelou Robbieho Williamse. 8. března vyjde nová deska,“ dodal Michal.

Další články

Načítám