Hlavní obsah
Článek

Je to téměř už dvacet let, kdy Martin Hranáč zazářil v reality show VyVolení. V roli excentrického gaye na sebe upoutal velkou pozornost a ukázal všem, jak velký showman dokáže být.

Po skončení soutěže ale následoval tvrdý pád. „Udělalo mi to hrozné jméno, ale vzpomínám na to dodneška hrozně rád. Nebyly to následně další moje kroky, byly to spíš pády. Bylo to strašné a na to období nerad vzpomínám. Udělalo to ale ze mě člověka, jakým jsem dnes, ale už bych to nechtěl zažít znova,“ svěřil se Martin moderátorovi Ondřeji Kočímu v našem pořadu Superchat.

Dnes se živí jako číšník a je velmi úspěšným influencerem. Dohromady na všech platformách ho sleduje téměř milion lidí. Jeho fanoušci se nepřestávají bavit nad nejrůznějšími scénkami, které na internet natáčí. To ale vzniklo vlastně díky náhodě. „Jedna novinářka o mně kdysi napsala, že moje mediální sláva zhasla, a já jsem se prostě tak naštval, protože mě to urazilo, a řekl jsem si, že tady se bude zhasínat, až já řeknu. Takže jsem začal točit na sociální sítě. Ale taky jsem to začal točit hlavně proto, že mě baví herectví, to hraní a baví mě dělat srandu a bavit lidi.“

Martin se nyní po devatenácti letech vrací na obrazovky televize Prima. Ukáže se v nové reality show Těžká dřina, ve které si vybraný VIP host vyzkouší pozici zaměstnanců, jimž jejich pracovní náplň může závidět jen málokdo. „Hrozný to bylo, těžký. Oni mě dali dělat všechno, z čeho mám strach. Na jednu stranu jsem byl strašně šťastný, že si můžu ty své hranice posunout o něco dál. Budou tam slzy, pláč, bude tam všechno,“ říká ke svému účinkování v další reality show.

Už od doby VyVolených Martin neskrývá svou orientaci. Leckoho ale překvapí, že on netouží po manželství pro všechny a po nějakém vážném vztahu. „Všichni mě pořád žádají o ruku a já pořád musím říkat ne. Ale jako upřímně, myslím, že pokud v životě platíš daně a platíš je stejný jako všichni ostatní, tak bys měl mít stejná práva jako všichni ostatní. Když já se rozhodnu vzít si někoho, tak bych měl mít na to stejné právo. Ale každopádně tohle není můj šálek kávy,“ smál se Martin, kterého by určitě nenadchlo, kdyby mu nějaký muž dal prstýnek.

A jaký typ mužů se Martinovi líbí? „Hlavně aby měl práci. Dřív se mi líbili spíš ti sígři, gauneři, ale to se mi líbilo v pětadvaceti. A v těch čtyřiceti jsem zjistil, že jsem vlastně strašně vděčný, když ten borec má práci. Je to strašně sexy. Já si vážím třeba i obyčejných chlapů, kteří dělají nějaký stavby na silnici, prostě chlapi, kteří dřou,“ dodal Martin Hranáč. Celý rozhovor s ním si pusťte nahoře ve videu nebo jej můžete poslouchat ve všech podcastových aplikacích.

Další články

Načítám