Hlavní obsah
Článek

Fotbalové Euro je v plném proudu. Jaký je život s hvězdným fotbalistou? Hostem naší talk show Superchat byla podnikatelka a modelka Lenka Limberská (40), manželka bývalé fotbalové hvězdy Davida Limberského.

Lenka prozradila, že kvůli Limberskému ukončila fungující manželství. „Známe se s Davidem deset let, v páru jsme roků devět. Byla jsem vdaná, to byl trošku problém. Kvůli němu jsem se rozváděla,“ řekla Super.cz Lenka.

„Můj muž byl fajn chlap, hodný člověk, bylo mi to líto, neměli jsme problém, ale láska přerostla v přátelství, chyběla mi vášeň a najednou to s Davidem přepnulo,“ popsala Lenka vznik vztahu s fotbalovým bouřlivákem.

Vášeň byla taková, že byla hned rozhodnutá pálit mosty. „Doteď je to pro mě zvláštní, bránila jsem se tomu, ale ta chemie byla hodně silná. Nevěděla jsem, jestli to je ten pravý, jestli si nenabiju nos a nebudu pak sama. Ale ukázalo se, že to byla správná volba, nelituji toho,“ uvedla.

David je známý bouřlivák a průšvihář. Naposledy se dostalo na veřejnost, že se opil během hokejového mistrovství světa a odvezli ho na záchytku.

„On normálně nepije. A pak když má příležitost, tak se rychle opije. Je z něj najednou hrdina, mistr světa. A tak měl pocit, že když má platný lístek, že se může vrátit a skákat přes turnikety,“ vysvětluje Lenka, která byla v tu chvíli u rodičů na Moravě.

„Já mu volala po zápase a on mi řekl, že je na záchytce. Oněměla jsem a nebavila jsem se s ním a jen jsem doufala, že se to nikdo nedozví. Tak to nevyšlo,“ krčí rameny.

I když jí vadí jeho excesy, jeho osobnost má ráda. „Mám ráda jeho živou část. Já ráda žiju život, užívám si a s ním se člověk fakt nenudí, je s ním sranda. Furt je duchem mladý, až bych řekla dítě, puberťák, je pořád živý,“ dodala.

Co dalšího prozradila, zjistíte ve videu nebo na podcastových platformách.

Další články

Načítám