Hlavní obsah
Článek

Dalším hostem pořadu Superchat moderátora Ondřeje Kočího bude Martin Hranáč, kterého si všichni pamatujeme z reality show VyVolení. Od té doby uteklo téměř dvacet let a tento rodák z Ústí nad Labem o sobě dává opět vědět.

Už jako malý kluk chtěl, aby ho každý znal. „To se rozvíjelo už od dětství, že jsem chtěl být slavný. Já jsem chtěl být Britney Spears,“ svěřil se Martin v našem pořadu, co ho tehdy do televize vedlo. Na VyVolené a na období, které následovalo po skončení soutěže, dnes již nerad vzpomíná. „Já bych neřekl, že to byly nějaké další kroky, spíš to byly pády,“ přiznal.

Dnes se živí jako číšník a je velmi populární coby influencer na sociálních sítích. Dohromady na všech platformách ho sleduje téměř milion lidí. A nyní o sobě Martin Hranáč opět dává vědět.

Po devatenácti letech míří na obrazovky televize Prima, kde se ukáže v reality show s názvem Těžká dřina. Martin se nikdy netajil svou homosexuální orientací, ale nepatří k těm, kteří si přejí manželství pro všechny. Má pro to své důvody, které v našem pořadu vysvětlil. Na nový díl pořadu Superchat s Martinem Hranáčem se můžete těšit už v úterý 1. října.

Další články

Načítám