Hlavní obsah
Článek

Reginu Řandovou (56) si bezpochyby pamatujete z filmu Bota jménem Melichar nebo seriálu My všichni školou povinní. Zazářila ale také v primáckém seriálu Slunečná, který v oblíbenosti porazil konkurenční Ordinaci v růžové zahradě. Seriál před dvěma lety sice skončil, „drbny“ ze seriálu, kam patří právě i Regina Řandová, ale zůstaly kamarádkami i po natáčení a brzy se společně vrátí do nového projektu, který televize chystá. O novém seriálu se Řandová rozpovídala v dalším díle Retrojízdy.

Petra Slaninová, Jana Kratinová, Zuzana Dolejšová, Simona Rokytová nebo Lída Vacková. Tým vesnických drben ze Slunečné spojil jejich představitelky i v osobním životě a od dob natáčení seriálu se spolu pravidelně scházejí. Protože ale dámy divákům chyběly, rozhodla se Prima obsadit většinu z nich do nově připravovaného seriálu.

„Na nás šest ‚hlavních drben‘ se nabalily ještě holky, protože viděly, že je tam taková hezká energie, že jsme spolu schopny komunikovat na place i mimo plac. Když skončila Slunečná, tak jsme si slíbily, že se jednou za čas potkáme. Nepodařilo se samozřejmě nikdy, abychom se potkaly všechny najednou, ale vždycky to ‚zdravé jádro‘ se potká,“ svěřila se Regina Řandová.

Dámy tak spolu začaly chodit na večeře a vzájemně se podporují na různých akcích. To se zalíbilo producentkám z Primy a „seriálové drbny“ opět oslovily do nového projektu.

„My už tam tedy drbny nehrajeme. Každá máme zase jiný úkol v seriálu, ale jsme tam společně,“ dodala herečka. Ve videu pak prozrazuje i další detaily.

V Retrojízdě, která na Super.cz vyjde už v pátek 21. června, také Regina Řandová zavzpomínala na natáčení Boty jménem Melichar, ale svěřila se i s tím, jak zvládala těžké životní okamžiky.

Další články

Načítám