Hlavní obsah
Článek

Taneční soutěž StarDance má za sebou první vyřazovací kolo, zpěvák Ondřej Ruml (43) na show nejspíš nebude vzpomínat v dobrém. Na rozdíl od Veroniky Khek Kubařové (37), která si před pěti lety po boku Dominika Vodičky dotančila pro vítězství. Právě ona byla dnešním hostem pořadu Prodloužená s Markem Dědikem. Jak na svůj triumf, ale i náročnou cestu, která k němu vedla, vzpomíná?

Krásná Veronika po pěti letech přiznala, že svému vítězství zpočátku nemohla uvěřit. „Probudila jsem se a chvíli jsem si myslela, že se mi celá účast ve StarDance jen zdála,“ svěřila se herečka Marku Dědikovi, který si na rozdíl od ní pocit vítězství ve StarDance nevyzkoušel.

U koho skončila trofej pro vítěze? Možná byste čekali, že je Dominik až takový gentleman, že ji Veronice nechal. Pravda je ale trochu jinde, nicméně i „střídavá péče“ s sebou přináší své výhody. Není divu, že trofej byla důležitá i pro něj, stejně jako ostatní profesionální tanečníci byl tehdy v soutěži poprvé. I tak prý byl Vodička drsným trenérem. A čím Veroniku zejména na prvních trénincích takzvaně deptal? To se dozvíte v dnešním dílu pořadu Prodloužená s Markem Dědikem.

Hned první kolo bylo tehdy pro soutěžní páry náročné. Neplánovaně bylo věnováno Karlu Gottovi, který pár dní před zahájením soutěže bohužel zemřel. Veronika s Dominikem tančili na Včelku Máju a v průběhu celého tance měla obavy, jestli její veselý kostým není příliš dehonestující.

Marek nemohl nezmínit šesté kolo desátého ročníku, ve kterém Veronika s Dominikem dostali od poroty čtyři desítky. Hodnocení bylo o to cennější, že do poslední chvíle nebylo jisté, jestli pár bude moci pokračovat. Co jejich účast ohrozilo? Mnohem emotivnějším zážitkem ale pro Veroniku byl úplně jiný okamžik. Čemu nemohla uvěřit už ve čtvrtém kole?

Přineslo jí vítězství ve StarDance více kšeftů? Jak snášela nárůst popularity a to, že ji najednou na ulici poznávalo více lidí? Neměla někdy plné zuby toho, že s ní všichni mluví jen o StarDance?

Svůj tip na vyřazení prozradit nechtěla, návrh na zlepšení pořadu StarDance ale nadhodila. Co ji při sledování letošního ročníku ruší? Nejen to, ale třeba i jaký měli Veronika s Dominikem rituál před každým kolem, se dozvíte v dnešním pořadu Prodloužená s Markem Dědikem.

Ten na závěr krátce zhodnotil druhé kolo letošního ročníku. Kdo podle něj předvedl nejlepší tanec? Kdo nejhorší? A jeho tip na příští vyřazení? Zanalyzoval i důvody, proč si myslí, že jako první vypadl Ondřej Ruml. Provedení tance mu prý nejspíš vaz nezlomilo…

9
fotek

Další články

Načítám