Hlavní obsah
Článek

Becky Holt se zapsala do povědomí mnohých jako „nejpotetovanější Britka“. Jméno si ale udělala především, když si loni nechala potetovat vaginu. Nyní je zpátky s neméně intimní záležitostí. Tentokrát došlo na prostor mezi jejími půlkami.

Šestatřicetiletá blondýnka má potetované tělo z 95 %. Moc místa jí tedy na kůži nezbývá, a tak už přišly na přetřes i její intimní partie. Sama věří, že má nejpotetovanější vaginu na světě, ale to jí zjevně nestačí.

Tentokrát se podělila na sociální síti o video, jak jí tetují zadek. A nejde o půlky, ale prostor mezi nimi, kam slunce nesvítí.

V popisku videa se pak podělila o tipy pro stejné odvážlivce. „Zaprvé, nenoste tanga, budou vás řezat. Zadruhé, nesedejte si. Zatřetí, nechoďte na velkou,“ zněly její rady, ze kterých si ovšem většina sledujících ťukala na čelo.

Nemohli se totiž rozhodnout, jestli je takové tetování dobrý, nebo úplně ujetý nápad. Pro řadu z nich šlo o příliš bolestivou věc a zmohli se v komentářích jen na citoslovce. Další Becky opěvovali za její odvahu, jiní zase měli strach o tatéra samotného: „Pro lásku boží, hlavně neprď!“ apelovali na modelku.

Holt nedávno uvedla, že už nebude prodávat své sexy fotky na placené sociální síti. Modelkou byla 13 let a doufala, že díky této práci znovu získá sebevědomí, o které přišla po porodu. Už 3 roky se dle vlastních slov ale spíš trápila. Měla z tvorby obsahu úzkosti a už ji to vůbec netěšilo.

Související témata:
Becky Holt

Další články

Načítám