Hlavní obsah
Článek

Martina Pártlová (45) jede bomby, a ač se v showbyznysu pohybuje už roky, letos se její fanoušci konečně dočkali: Vydala desku, chystá koncert (a všichni pevně věří, že nepůjde o první a poslední zároveň), dokonce si zahrála hlavní roli ve filmu.

V podcastu Bubliny s ní byla nepřekvapivě legrace, ale byly i dojemné okamžiky. A to zejména ve chvíli, kdy se mluvilo o vztahu s životním partnerem, hudebníkem Josefem Vařekou, a o malé dceři Stelle.

Ve většině článků se nezapomene zdůraznit, že je její muž o 14 let mladší, a ona se tomu už snad ani nediví. Naopak si užívá všech výhod toho, že po jejím boku stojí muž, který „má ještě klouby v pořádku, je plný energie a nových nápadů, není zkažený a otrávený životem, doběhne za Stellou,“ vypočítává Martina a dojme se ve chvíli, kdy označí svého Pepu za jednoho z nejlepších lidí, co kdy poznala, který je navíc „…hodný a hlavně je geniální táta.“

Partnera jí představil kamarád Marcus Tran a na otázku, kdy přeskočila jiskra a ona poznala, že je ten pravý, Martina s humorem sobě vlastním říká, že na to nečekala, protože „to bych už byla v přechodu“. Cítila totiž „konečně“, že by ráda založila rodinu, a Pepa to měl stejně. Nenaplnila se varování okolí, že v „jejím věku“ může být otěhotnění problém, protože jim se naopak zadařilo téměř okamžitě.

Martina Pártlová za sebou má několik vztahů, ale málokdy se o některém z partnerů zmínila, objevila se s ním na veřejnosti apod. A dařilo se jí to i s Pepou - odtajnila jej v podstatě, až když oznámila, že čeká miminko. To se stalo v únoru 2021, doba covidová napomohla tomu, že se toto hezké tajemství neprovalilo dřív. „Když jsem pak těhotenství oznámila, čekali před domem novináři. Jako v americkém filmu! Nakonec za mnou jeli až na Anděla do garáží. To kdybych věděla, tak se namaluju… Nevěřila bych, že budu někomu stát za to, aby mě pronásledoval až na Smíchov,“ smála se v Bublinách.

Další články

Načítám