Hlavní obsah
Článek

Je mladá, krásná, úspěšná a hlavně věčně dobře naladěná. Jak si Eva Perkausová (30) zvládá udržet svůj neodolatelný úsměv, i když se už dva roky prakticky nevyspala? To půvabná moderátorka podrobně rozebrala v novém dílu pořadu Mámy z bulváru.

Přestože letos oslavila teprve třicáté narozeniny, už je ostřílenou maminkou. Doma má Eva dvě malé děti, ročního Killiana a Ariana, který se narodil letos v lednu. I tak už se chystá vrátit do práce. Co ji k tomu vede? Moderování zpráv ji pochopitelně baví, ale netají se ani tím, že si od dětí ráda odpočine.

Do práce se pochopitelně může vrátit zejména proto, že se může spolehnout na pomoc ze strany rodiny. A její profesní sny? Sama přiznala, že by ji ani nenapadlo, že jednou bude moderovat hlavní zprávy, už to považuje za obrovský úspěch. I tak má ale určitou vizi, kam by se chtěla dál posunout.

S moderátorkou Lucií Černou ale probere i to, jaké je mít dvě děti tak brzy po sobě. Kdyby to věděla dopředu, šla by do toho znovu? Jak zvládá obsloužit oba chlapečky současně? A jak starší Killian reagoval, když mu z porodnice přinesli bratříčka? Jednoduché to opravdu nebylo…

Hvězda televizního zpravodajství se svěřila i s tím, které těhotenství pro ni bylo náročnější a jak rozdílní její synové jsou. Jasný názor má i na to, jestli by chtěla třetí dítě. A jak to bylo s výběrem poněkud netradičních jmen? Arian se měl původně jmenovat možná ještě exotičtěji! Manželé si to rozmysleli cestou do porodnice.

Eva Hecko Perkausová ovšem není jen maminkou, ale také manželkou. Nešlo se tedy nezeptat na to, jak přírůstky ovlivnily její vztah s manželem Ivanem. Oba jsou prý velmi temperamentní a hádky jsou na denním pořádku - kvůli čemu se nejčastěji hádají? Jak zvládají to, že už nemají tolik času jen pro sebe?

Při pohledu na krásnou moderátorku asi každého napadne, že to s ní manžel nebude mít jednoduché. Jak to mají se žárlivostí? Jak daleko u nich dokázala tato vlastnost zajít? Nejen to, ale i názory na výchovu dětí, rovnoprávnost rodičů či braní dětí do restaurací se dozvíte v našem videu.

Další články

Načítám