Hlavní obsah
Článek

Čtyři děti, tři jazyky a jedna žena. Hostem příštího dílu pořadu Mámy z bulváru bude moderátorka, ředitelka nadace, ale hlavně čtyřnásobná maminka Lejla Abbasová. Se svým současným přítelem má sedmiletou dceru Iman a šestiletá dvojčata Tea a Bena, ze vztahu s Michaelem Kocábem ještě dvanáctiletého Davida.

Jak to u nich doma vypadá? Dle očekávání tam mají pořádný šrumec - už jen proto, že se u nich doma mluví celkem třemi různými jazyky a všechny ovládá jen ona. Kromě funkce mámy zastává tedy i pozici vyjednavače a překladatele. Sama přiznává, že se doma kolikrát zasekne na tom, kterým jazykem má s osobou, na kterou právě narazila, mluvit. To vypadá na solidní blázinec. Není divu, že má Lejla speciální terapeutku jen na pomoc s výchovou. Kvůli čemu jí naposled volala?

S moderátorkou Lucií Černou ale probere i to, proč se s partnerem Volkanem Kaynakem ještě nevzali, přestože se už třikrát zasnoubili, nebo to, jaký je rozdíl mezi porodem u nás a porodem v Keni. Právě tam se se svou nadací snaží přispět ke zlepšení životní úrovně. A souhlasí s tvrzením, že „jedno dítě, žádné dítě“ a že největší rozdíl je mezi tím, jestli máte jedno dítě, nebo dvě? Nejen to se dozvíte už v pondělí v příštím dílu pořadu Mámy z bulváru.

Další články

Načítám