Hlavní obsah
Článek

Populární zpěvačku proslavila legendární role mladé čarodějnice Saxany, ale ona původně vystudovala operní zpěv a proslavila se i v Semaforu. V podcastu Bubliny prozradila, které muže považuje za osudové i které ženy výrazně zasáhly do jejího života. Mimo jiné ta, která jí kdysi prozradila, že je na obzoru jistá dáma, která ji rozvede s prvním manželem.

Petra Černocká (74) je už roky šťastná po boku manžela druhého, kterého si nemůže vynachválit a se kterým si báječně rozumí. I díky tomu, že spolu umí mluvit a umí si dopřát i čas jen pro sebe. V takových chvílích si ona zajde s kamarádkami na přednášku (třeba na povídání s odborníky o Alzheimerově nemoci) nebo do divadla, její muž si zase rád pustí fotbal či hokej, zahraje na kytaru a jede na chalupu. Říká o něm, že je „hrozně hodný, vlídný a milý, až plachý. Ale na jevišti ne, tam se kolikrát rozkecá!“

Obecně si ale zpěvačka pochvaluje, že měla a má štěstí na muže a se všemi bývalými má skvělé vztahy. Kouzlo je mimo jiné v tom, že „si vybírala dobré chlapy“.

Na Petře Černocké je sympatický její nadhled a schopnost vyrovnávat se i s nepřízní osudu. Velmi pokorně mluví o pracovních úspěších a říká, že první úspěch je za trest. V osobním životě si prošla i dvěma velmi bolestivými etapami: v deseti letech jí zemřela maminka a v 21 letech jí při porodu zemřelo miminko. Ztráta maminky bolela, ale jako malá holčička neměla na truchlení moc času. Na druhou životní ránu vzpomíná tak, že „…s tím neuděláte nic. Byla to zamlklá hrůza a jen jsem si přála, aby mě nikdo nepotkal a neptal se, co se mi narodilo. To bylo blbý období.“

Letos na podzim oslaví Petra Černocká půlkulatiny a věta „Na svůj věk nevypadáte“ u ní platí na 100 %. Bude jí 75 let a prý už sama uvěřila tomu, že vypadá mladě. Na její koncerty chodí i starší dámy a ona se prý občas trochu poťouchle dostane k tomu, kolik jim je… „Ale ony také mají jiný život. Já musím na to jeviště, tak musím chodit cvičit, na jógu, pracuji na sobě… Ještě jsem tedy ‚neutahovala‘, ale mám nápad, že půjdu…,“ promluvila v podcastu Bubliny i tom, jak na sobě maká a jakou případnou estetickou úpravu by si uměla představit.

Další články

Načítám