Hlavní obsah
Článek

Do Love Islandu míří sexy pokušitelka Julie Hojdyszová, která se účastnila i slovenské reality show Růže pro nevěstu, kde se dostala až do finále. Krásná brunetka zanechala v Růži pořádnou stopu, vyvolávala totiž vášnivé diskuze nejen v show, ale také u diváků.

Jedním z nezapomenutelných momentů byla například její zvědavost během návštěvy rezervace se slony. Soutěžící si mohly slona pohladit a Julie si rovnou sáhla i na sloní penis. „Je to hladké, je to jak ten jazyk. Jsem zvědavá žena a nestydím se za to. Teď můžu vesele říkat, jaké to je,“ řekla krátce nato s úsměvem.

Julie nepřišla do vily, aby hledala lásku, ale chce otestovat, jak pevná pouta již vytvořené páry mají. Na první randíčko si proto vezme Traba, Tadeáše a Pavla.

„Pár Yeni a Pavel je divný, ale strašně mě baví. A vlastně jim fandím. Jinak bych si tam nevybrala, není tam nikdo, kdo je můj typ. Fyzicky se mi líbí Trabo a i povahově mi přijde jako největší pohodář,“ řekla Julie k účasti v Love Islandu na Nově s tím, že si do kufru zabalila i vyzývavé spodní prádlo. „Vezmu si vyzývavé i nevyzývavé spodní prádlo a mám i nějaké dárečky,“ dodala kráska s úsměvem.

5
fotek

Další články

Načítám