Hlavní obsah
Článek

Je tu pátek a to znamená, že je tu nový díl pořadu Flashback, ve kterém si s moderátorem Ondřejem Kočím připomínáme zajímavé pikantnosti z českého showbyznysu.

Psal se srpen roku 2018 a hokejista Tomáš Plekanec (41) a zpěvačka Lucie Vondráčková (44) veřejně přiznali, že jejich manželství je u konce. Lucka tehdy o celé situaci mlčela, s pravdou ven vyšel Tomáš. „Rád bych Vás informoval o ne zcela veřejných věcech. Já s Lucií bychom Vám chtěli oznámit, že po vzájemné domluvě jsme došli k závěru, že v našem vztahu již dále nebudeme pokračovat. Přesto se budeme snažit zůstat těmi nejlepšími rodiči pro naše dva syny Matyáše a Adama,“ uvedl Plekanec na sociální síti. Tato slova také oba splnili. I když dnes už mají každý svůj vztah, co se týče jejich synů, vždy si vycházejí vstříc a na všem se dokáží domluvit.

Dnes je jedna z nejúspěšnějších hereček Tereza Ramba (34) šťastnou dvojnásobnou maminkou, ale připomeňme si srpen roku 2019. Tereza, které v té době byla čerstvě vdaná a během svého prvního těhotenství natáčela třetí pokračování snímku Bobule, se tehdy fanouškům poprvé ukázala, jak jí to sluší s rostoucím bříškem. „Ze série: upeču se na vinici 3,“ napsala si herečka k fotce, kde odpočívá na bedýnce pod deštníkem. Fotka tehdy dojala fanoušky. Za zmínku také stojí, že dnes tato dvojnásobná maminka exceluje v kinech ve snímku Zápisník alkoholičky.

Vzpomínáte si na vítězku Československé SuperStar 2013 Sabinu Křovákovou (32)? Před šesti lety byla přepadena. Vracela se z hodiny zpěvu a agresor ji povalil na zem a ukradl jí kabelku. Zpěvačka byla v pořádném v šoku. Ošklivý zážitek ale nezůstal bez následků. Dolehlo na ni těžké trauma. V Praze se tolik bála, že se přestěhovala do rodného Děčína k mamince. Nakonec ale opět našla odvahu a vrátila se zpět do hlavního města.

O pořádné haló se také postarala herečka Kristýna Leichtová (39). O co šlo? to se dozvíte v novém díle pořadu Flashback ve videu nahoře.

Další články

Načítám