Hlavní obsah
Článek

Je tu pátek a to znamená, že je tu další díl pořade Flashback, ve kterém si s moderátorem Ondřejem Kočím připomínáme zajímavé kauzy z českého showbyznysového rybníčku.

Vzpomínáte si na šok, který utrpěla Jiřinka Bohdalová (93) před sedmi lety? Slavná herečka se stala obětí podvodníků. Bankéř, který jí byl tehdy přidělen bankou a staral se o ni jako o svou VIP klientku, jí za necelé dva miliony korun zprostředkoval prodej obrazu, jenž byl podle policejního vyšetřování padělaný.

Nejednalo se o jediný obraz, který herečka koupila. Celkově přišla o více než 5 a půl milionu korun. Podvodník měl poté uprchnout do ciziny, Bohdalová následně zažalovala i banku. Kauza se táhne do dnes. Herečka dostala odškodnění, soud s hlavními obviněnými pokračuje.

Bývalý bankéř Jiřiny Bohdalové nakonec vyvázl bez trestu, protože se podle vyšetřovatelů žádného trestného činu nedopustil. Nevěděl totiž, že prodává padělky.

Letos v červenci je to také sedm let, co nás navždy opustil frontman kapely Linkin Park Chester Bennington. Světová média informovala, že talentovaný umělec se oběsil. Smutná zpráva se nešťastně kryla s postem modelky Elišky Bučkové (35). Ta totiž ve stejné době zveřejnila fotku s oprátkou na krku. Fotka byla pořízená jako sranda z dětského rybářského tábora, který vedla s tehdejším přítelem Jakubem Vágnerem (42). Eliška k ní se smíchem připsala: „To není pro děti, to je pro vedoucí, prášky došly.“

Modelka o tragickém úmrtí nevěděla, i tak se do ní ale někteří lidé ostře pustili. „To není vtipný… V den, kdy se zabila hvězda Linkinů tímhle způsobem?“ divili se někteří sledující.

O pořádný rozruch se postaral i zpěvák Miro Šmajda (35), který skončil v SuperStar v roce 2009 na druhém místě. Dramatickým způsobem se svou kapelou poranil fanynku. O co šlo? To i další pikantnosti si připomeňte v novém díle pořadu Flashback ve videu nahoře.

Další články

Načítám