Hlavní obsah
Článek

I na konci prvního zářijového pracovního týdne je tu nový díl pořadu Flashback, ve kterém si s moderátorem Ondřejem Kočím připomínáme zajímavé kauzy z českého showbyznysu.

Co si budeme povídat, rodina Veroniky Žilkové (62) je nejčtenější rodinou v českých médiích. Oblíbená herečka si navíc ráda pustí pusu na špacír. Za zmínku stojí září roku 2018. Před šesti lety totiž Veronika překvapila všechny tím, že prozradila, že její dcera Agáta (39) málem chodila do zvláštní školy.

„Největší trápení ve škole bylo s Agátou, která byla dyslektik a dysgrafik. V té době se to ještě moc nepoznávalo, nevěnovalo se tomu, nebyly speciální třídy ani úlevy. Dneska od psychologů stačí přinést papír a už se pětka z diktátu nepočítá. A oni nám dokonce tehdy v první třídě doporučovali, abychom odešli z normální školy a šli do zvláštní,“ nechala se tehdy slyšet Žilková.

Je tomu 6 let, kdy Andrea Pomeje (36) ukázala poprvé novou lásku. Do společnosti tehdy konečně dorazila s přítelem Petrem. Původně zamýšlela, že ho veřejnosti představí na obnovené premiéře muzikálu Fantom Opery, ale Djka to nevydržela a vydala se s ním ven o pár dní dřív na filmovou premiéru do kina. Andrea byla ze smršti blesků a fotografů úplně v šoku. Láska ale vydržela a vnadná kráska si Petra letos v dubnu vzala za muže. Svatbu měli v Thajsku. V exotice měla i svou první svatbu s Jiřím Pomejem (†54).

Marek Ztracený (39) a jeho žena Marcela si v září v roce 2018 prožili velmi horkou chvíli. Přišel jim anonym, že je Marek nevěrný. „Dobrý den, paní Marcelko, vím, že mi váš život má být ukradený, ale není. Záleží mi na vás, abyste byli šťastní, s panem Markem máte krásného kluka, a proto píšu. Dozvěděl jsem se od jednoho známého, že váš pan Marek si píše s jednou slečnou, že je půvabná a krásná a že jestli by se nemohli sejít v Praze, tak abyste věděla,“ stálo ve vzkazu. Jak zpěvák zareagoval? To se dozvíte v novém Flashbacku ve videu nahoře, kde si také připomeneme, že dnes jsou tomu dva roky, co nás navždy opustila legendární Hana Zagorová (†75).

Další články

Načítám