Hlavní obsah
Článek

Je tu pátek a to znamená, že je tu nový díl pořadu Flashback, ve kterém si připomínáme zajímavé kauzy z českého šoubyznysového rybníčku.

Psal se říjen roku 2017 a fanoušci Patricie Pagáčové (35) sdíleli s herečkou krušnou chvíli. Sympatická blondýnka totiž v té době oznámila, že se jí rozpadl další vztah. Randila s bubeníkem Marka Ztraceného (39), který se také jmenuje Marek. „S Markem jsme se rozešli. Jsem ale moc ráda, že to bylo v klidu. Jsme přátelé, vídáme se, partneři už ale nejsme,“ potvrdila tehdy Super.cz informace Patricie.

Podobné to bylo i letos. Fanoušci s Patricií prožívali konec manželství s jejím mužem Tiborem. Jejich svazek se rozpadl po pěti letech od svatby. Před měsícem ale Patricie ukázala svého nového přítele Alexe.

A připomeňme si také události před osmi lety. Dáda Patrasová (68) tehdy vyrazila dech mnoha lidem. Nechala si totiž udělat tetování a novinářům jej ukázala během masáže, kam pozvala kameru. Dáda následně ukázala záda, kde jí vytetovali andělskou harfu. Vše jí zaplatila dcera Anička (29), která jí návštěvu tetovacího salonu dala jako dárek ke kulatinám. Tak uvidíme, čím se pochlubí Dáda za dva roky, až bude slavit další kulaté narozeniny!

Před šesti lety se postaral o pořádný humbuk také Tomáš Klus (38). Otevřeně přiznal, že své milované ženě Tamaře (36) byl nevěrný. Co přesně se stalo? To i více ze světa českého šouzbynysu si připomeňte v novém díle pořadu Flashback ve videu nahoře.

7
fotek

Další články

Načítám