Hlavní obsah
Článek

Je tu pátek a to znamená, že je tu nový díl pořadu Flashback s moderátorem Ondřejem Kočím, ve kterém si připomínáme zajímavé kauzy z českého showbyznysu.

Je to deset let, kdy Olga Lounová (43) zažila opravdu nezáviděníhodnou situaci. Zpěvačka pobývala v Americe a brutálně ji přepadly a napadly čtyři afroamerické ženy. Vše se stalo po koncertu Beyoncé v Los Angeles. Přišla o peníze, mobilní telefony i doklady a samozřejmě po napadení pociťovala silné bolesti. „Špatná situace pořád pokračuje, ale je to lepší a lepší. Hlava mě ještě dost bolí, ale lepší než dostat holí,“ svěřila se tehdy Olga. Její rodina jí tak v těžké době musela poslat do LA peníze a zpěvačka řešila na ambasádě patálie kvůli novému pasu a také blokovala karty. Jak je to dnes? Zpěvačka samozřejmě na Ameriku nezanevřela. Od té doby říká, že se špatnými lidmi se můžete setkat kdekoliv.

Před deseti lety Sámer Issa (39) řešil velmi nepříjemnou situaci. Slavil totiž 29. narozeniny, ovšem s větším ohlasem, než očekával. Zhruba půl hodiny před jeho oslavou dostal výhružnou SMS.

„Neuvidíš mě ani nepoznáš, ale až to budeš nejmíň čekat, vrazím ti kudlu do břicha,“ stálo ve zprávě. I proto na oslavě, která probíhala u Žižkovské věže v Praze, měla ochranka jasné rozkazy. Security všechny příchozí prohledávali detektorem kovů, a kdo nebyl na seznamu, nemohl dovnitř. A jak je to dnes? Víme, že se nic nestalo, v těchto dnech ale Sámer čelí další jobovce. Monika Binias (52) na něj veřejně prozradila, že je prý ve skutečnosti gay a žije se svým manažerem. Zpěvák vše popřel a poslal Monice zdvižený prostředník.

A pojďme do srpna roku 2018. Exmanželka moderátora Leoše Mareše (48) Monika Marešová (49) si při tréninku na vodních lyžích způsobila komplikovanou zlomeninu nohy. Musela podstoupit náročnou operaci. „Nohu mi museli sdrátovat, protože jsem tam měla zlomeninu nártních kůstek, rozdrcené kloubní pouzdro a poškozené měkké tkáně,“ řekla Super.cz Monika. Následně byla propuštěna do domácího léčení a byla odkázána na invalidní vozík. Lidem se pak na sociální síti pochlubila fotkou operované nohy a nepěknou jizvou.

Připomeňme si i šok, který fanouškům přichystala zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (44). O co šlo? To se dozvíte v novém díle pořadu Flashback ve videu nahoře.

Další články

Načítám