Hlavní obsah
Článek

Je tu poslední říjnový Flashback tohoto roku! Pořad, ve kterém si s moderátorem Ondřejem Kočím připomínáme zajímavé kauzy z českého a slovenského showbyznysu.

Česko už zase žije soutěží StarDance. Pojďme si ale připomenout loňský trapas Marka Ebena (66), který se mu stal během druhého večera loňské řady. Hlasy od poroty a televizních diváků rozhodly, že do dalšího kola nepostoupili David Prachař (65)Zuzana Dvořáková Šťastná. Oznámení vypadlého páru připadlo právě na moderátora, nikoli na Terezu Kostkovou (48). Marek ale spletl jména tanečnic. Místo Zuzany Dvořákové Šťastné řekl jméno Kateřiny Bartuněk Hrstkové (37). Marek Eben se poté všem omluvil.

I v říjnu 2018, tedy před šesti lety, byl Daře Rolins (51) předhazován její rozchod s Patrikem Vrbovským alias Rytmusem (47). Už to skoro vypadalo, že vztahy mezi těmito expartnery se vyklidnily, ale chyba lávky.

Všechno začalo, když rapper smazal ze sociálních sítí společnou minulost, což zpěvačku hluboce ranilo. Poslední kapkou pro ni pak bylo, když z jeho youtubu zmizela i píseň s názvem 8. október, kterou Rytmus pro svou bývalou lásku složil.

Když se pak na stejném hubením kanále Dary objevil pro změnu zpěvaččin duet My dva, který nazpívala právě s Rytmusem, všichni to brali jako další provokaci. Na to zpěvačka reagovala a takový záměr okamžitě vyvrátila. Dnes samozřejmě víme, že válečná sekera byla zakopána. Už spolu zase i vystupují na koncertech a na dávné křivdy mezi sebou zapomněli.

Je tomu osm let, kdy Martina Pártlová (45) vyděsila své příznivce. Zpěvačka tehdy skončila v Thomayerově nemocnici v Praze. Dlouhou dobu se totiž nemohla dostat z moribundu, kterým se nakazila. A nakonec skončila až na nemocničním lůžku. Co přesně se jí stalo? To i více z českého showbyznysu si připomeňte v nové díle pořadu Flashback ve videu nahoře.

9
fotek

Další články

Načítám