Hlavní obsah
Článek

Září a nový školní rok nám klepou na dveře, a tak si pojďme připomenout v dalším díle pořadu Flashback s moderátorem Ondřejem Kočím ty nezajímavější pikantnosti z letošních letních prázdnin.

V průběhu července a srpna si přišli na své zejména milovníci zadečků a poprsí. Naše slavné krásky se doslova předháněly, která své sledující více zaujme v bikinách. O pořádný rozruch se postarala brněnská influencerka Nela Slováková (34), která se na jachtě v Chorvatsku, kde pobývala se svým přítelem, ukázala v titěrných bikinách, tedy spíš ve třech nitkách, které nezakrývají vůbec nic. Nejvíce pak fanoušky dostala nitka v oblasti zadečku. „To jsou plavky spíš na domácí hrátky než mezi lidi,“ napsala jí jedna ze sledujících. „Proto je mám s Lukášem na lodi,“ odpověděla jí Nela.

Sandra Nováková (42) pro změnu pobavila v plavkách. Herečka se pyšní dokonalým a vypracovaným tělem, ovšem v průběhu letních prázdnin se nebála upozornit na svůj menší nedostatek. „Když si všimneš, že nemáš prsa. Problémy malých prsou jsou, že prostě někdy zmizí,“ napsala se smíchem herečka k novým fotkám, na kterých leží na lehátku a snaží se najít své přednosti. Za upřímnost a ukázku toho, že je dobré, když si člověk umí udělat legraci sám ze sebe, dostala vlnu podpory. V bikinách překvapila i Alice Bendová (50). Proč? To se dozvíte ve videu nahoře.

A závěrem i jedna peprná kauza, která v průběhu letošních prázdnin otřásá českým showbyznysem. Máme za sebou totiž už tři jednání ve sporu Taťány Kuchařové (36)Ondřeje Brzobohatého (41). Soudce vždy četl šokující komunikaci mezi Kuchařovou a jedním bulvárním novinářem, ze které vyplynulo, co nejkrásnější žena světa roku 2006 plánovala. Celou konverzaci si Ondřej vyslechl osobně, Táňa k soudu nechodí, pouze její advokátka.

Řada věcí mě překvapila, jak obrovská zákeřnost v nich je. Je to šokující. Je strašné zjistit, že jste žil s někým, koho vlastně vůbec neznáte. Tu anulaci na církevní sňatek podám asi spíš já. Hlavně ať to skončí. Je to parazitující na mém životě. Už nechci, aby se mě to dotýkalo. Nemůžu uvěřit tomu, že jsem s takovým člověkem trávil nejintimnější chvíle v životě. Nemůžu uvěřit, že tento člověk byl schopen naše nejintimnější věci přeposlat bulvárnímu novináři,“ svěřil se Ondřej před kamerami. Kdo měl za to, že soudní spor skončí do konce prázdnin, šeredně se spletl. Další jednání bylo odročeno na 23. října. Na celý nový díl pořadu Flashback se podívejte ve videu nahoře.

Další články

Načítám