Hlavní obsah
Článek

Je tu pátek a to znamená, že je tu nový díl pořadu Flashback s moderátorem Ondřejem Kočím. I v druhé půlce srpna se toho vždy v českém showbyznysu děje opravdu hodně. Tady jsou pikantnosti z let minulých.

Matka Ornelly Koktové (31), Monika Binias (52) je šťastná po boku svého manžela, který je o 25 let mladší než ona. Připomeňme si hlavně loňský srpen. Monika totiž své sledující velmi překvapila. Před rokem zveřejnila intimní chvilky ve vaně se svým Petrem. Manželé se fanouškům ukázali nazí v pivní koupeli, kde slavili své třetí výročí. „Úžasný relax a přitom je to zdravé,“ napsala Monika. Fanoušky nejvíce zaujalo, že se jedná o hotelový pokoj, kde se pár může oddávat nejrůznějším aktivitám v naprostém soukromí, což vášnivá Monika ocenila. A i letos, tedy po čtvrtém výročí svatby, vypadají jako čerstvě zamilovaní.

Zůstaňme ještě v srpnu loňského roku. Tehdy českým showbyznysem hýbala opravdu neobvyklá kauza. Influecer Tadeáš Kuběnka (21), který se netají tím, že je gay, doslova šokoval, když prozradil, že měl mít údajně sexuální poměr s rapperem Sergeiem Barracudou, který o sobě tvrdí, že je zarytý heterosexuál. Tadeáš se rozohnil, protože ho rapper nepozdravil. „Neříkám, že jsem slušný člověk, ale pokud ti sakuju p*ro, tak tvoje povinnost je mě aspoň pozdravit, když mě potkáš ve fitku,“ nechal se slyšet Kuběnka a strhla se mela. Rapper se po pár dnech nechal slyšet, že podá na Kuběnku žalobu. A jak to dopadlo? Žalobu Barracuda nakonec stáhl. Kuběnka řekl, že se nediví, že bylo jasné, že by prohrál. Jejich úlet dodnes ale rapper nepřiznal a celý incident zůstává velmi žhavým tématem.

Přesuňme se do událostí před dvěma lety. V roce 2022 herečka Pavla Tomicová čelila nevídané situaci. Poté, co zhubla neuvěřitelných 35 kilogramů pomocí vyvážené a pravidelné stravy, zažila doslova šok. O co konkrétně šlo? To se dozvíte v novém díle pořadu Flashback ve videu nahoře.

Další články

Načítám