Hlavní obsah
Článek

Je tu další díl pořadu Flashback, ve kterém si připomínáme s moderátorem Ondřejem Kočím zajímavé kauzy z českého showbyznysu, které svého času řešil opravdu každý.

Tento týden to je pět let, kdy nás navždy opustil Karel Gott (†80). O dva roky později, tedy v roce 2021 proběhla v kině premiéra dokumentu Karel, kde samozřejmě na naši největší hudební legendu vzpomínali kolegové z branže. Jeho spolupracovník a kamarád, hudebník Karel Vágner tehdy šokoval všechny přítomné svou vzpomínkou, kterou do té doby znal málokdo.

Vše se odehrálo v Chile. Karel Gott chtěl navštívit město Valparaiso, které zničilo zemětřesení a zůstal stát jedině kostel. Kvůli tomuto výletu si zlatý slavík koupil dokonce velmi drahý foťák. „Po příjezdu na místo se ale vše zvrtlo. V té době tam měli prezidentské volby a okolo běželi asi čtyři sedmnáctiletí kluci a hodili na nás volební letáčky. My samozřejmě koukli nahoru. Mě roztočili jako čamrdu a ukradli mi peníze z kapsy. Otočím se na Karla, který jako by měl ještě prsty na spoušti a říká mi: Charlie, já chtěl zrovna zmáčknout spoušť a náhle jsem ji neměl,“ svěřil se Karel Vágner tehdy Super.cz.

Vzpomínáte si na šok, který přichystala lidem Eva Burešová (31) před šesti lety? Známá herečka a zpěvačka byla načapána, jak se líbá s asistentem režie během natáčení show Tvoje tvář má známý hlas. Eva tehdy Super.cz prozradila, že šlo o velký večírek a o vztahu nemůže být řeč.

„Neudělala jsem nic špatného, ačkoli to bylo podávané tak, že jsem udělala něco nesnesitelně nepřekousnutelného. Nenačapali nikoho při něčem, prostě šmírovali dva nezadané lidi. Stále jsem doma nebo v práci, je pochopitelné, že si po dvou letech někam vyjdu. Jako mladá nezadaná holka jsem si užila večer s kamarádem a trošku se to zvrtlo. Neplánujeme žádný vztah, nic takového tam není. Jen jsme se pobavili.“ A opravdu se nic nestalo. Z líbačky se nic vážného nevyvinulo. Dnes víme, že je Eva šťastná po boku Přemka Forejta (37).

A pojďme do roku 2018. Před šesti lety Heidi Janků (61) vyděsila své fanoušky. Během vystoupení si totiž přivodila vážný úraz. O co šlo? To i více z českého showbyznysu se dozvíte v novém díle pořadu Flashback ve videu nahoře.

Další články

Načítám