Hlavní obsah
Článek

V pátek startuje 58. ročník karlovarského filmového festivalu. Při této příležitosti si pojďme připomenout největší skandály, které se ve Varech odehrávaly v minulých letech. Speciální díl pořadu Flashback s moderátorem Ondřejem Kočím je tu.

Začněme rokem 2012. O pořádný rozruch se před dvanácti lety postarala Agáta Hanychová (39), která tehdy randila s Miroslavem Dopitou (40), toho si následně na konci loňského roku vzala za muže. Známá modelka tehdy ve Varech spadla po mejdanu na chodník, čehož se chytil amatérský fotograf, který byl na místě a vše zaznamenal. Toho si ale všiml Dopita a komedie se rozjela. Do fotografa se totiž Mirek pustil a rozbil mu fotoaparát. Za celou situaci si Dopita vysloužil podmínku a Agáta měla na nějakou dobu zákaz vstupu na festival. Od té doby Agáta ani na festival nejezdí, říká, že co by tam dělala, když není herečka.

Nikdo z nás nezapomene na festival v roce 2010. Herecké trio Aňa Geislerová (48), Tatiana Vilhelmová (45) - dnes Dyková - a Jiří Macháček (57) to divoce roztočilo. Macháček tam tehdy slavil své 44. narozeniny a oslava se zvrtla a pokračovala do ranních hodin. Za světla pak končila koupáním hereček v řece a netrvalo dlouho a přidal se i opilý Macháček, který pak v mokré košili chodil mezi dalšími hosty festivalu po promenádě. Všichni si také zpívali písničku „Den je krásný.“

A zavítejme do roku 2016. Nikdo už nevymaže ze životopisu expřítele Lucie Borhyové (46), sportovního moderátora Michala Hrdličky (35), jeho opilecký, dva dny trvající exces, kdy se namol chtěl věnovat všem ženám v dosahu. Líbal se dokonce i se svým kamarádem. Z večírku ho museli odvést. Následně začala jeho šílená cesta na hotel. Během ní přátelé Hrdličku podpírali, aby neskončil na zemi. Sporťák se ale také zastavil u místních popelnic a začal před zraky všech čůrat.

Vzpomínáte si třeba i na to, co se ve Varech stalo Leošovi Marešovi (48) nebo Evě Holubové (65)? Ne? Vše si připomeňte ve speciálním díle pořadu Flashback ve videu nahoře.

Další články

Načítám