Hlavní obsah
Článek

Druhý zářijový týden je téměř za námi a my tu pro vás opět máme nový díl pořadu Flashback s moderátorem Ondřejem Kočím, ve kterém si připomínáme zajímavé kauzy z let minulých.

Dnes je Aneta Vignerová (36) šťastnou maminkou malého syna Jiříka, kterého má se scenáristou Petrem Kolečkem (40). Zavzpomínejme ale na září roku 2019. Tehdy se Super.cz tato usměvavá modelka exkluzivně o svém těhotenství rozpovídala. „Zatím nebyl důvod to nějak ventilovat. Tak jsme si to nechávali pro sebe. Petr byl moc šťastný, ale má o mě teď stále strach, což se mi ale samozřejmě líbí,“ řekla naší redakci tehdy Aneta. Veselka ale proběhla až loni, a to po skandálu Vignerová-Kolečko-Nesvačilová.

Pojďme do září roku 2019. Před pěti lety prožíval krušné chvilky miliardář Karel Janeček (51). Ten byl v té době stále ještě ženatý se svou první manželkou Mariem, s níž má syna Yanise. Ta ale na něj v té době podala trestní oznámení a matematik se tak ocitl v hledáčku policie.

„Dneska jsem obzvláště rád, že sedím v letadle. Mohl jsem totiž také teoreticky sedět v předběžné vazbě na pařížské prokuratuře. To by moje bývalá měla radost! Podala totiž na mě hned dvě trestní oznámení: Jedno ‚klasické‘ za domácí násilí, druhé však bylo mnohem peprnější: Pokus o únos mého vlastního dítěte. Svět je bohatý, děkuji za fascinující zážitek – více jak dvouhodinový výslech na kriminálce, ještě ve francouzštině,“ napsal tehdy na sociální síti Janeček. Se svou první ženou se rozvedl o rok později. Dnes je šťastný s manželkou Liliou (36).

Vzpomenete si, čím česká společnost žila loni v září? No jasně, profilem modelky Simony Krainové (51) na erotické platformě, kam známá blondýnka nahrávala své svůdné fotky, které jí jiné sociální sítě pravidelně blokovaly. Její profil se dostal do TOP 5 a začal sypat pěkné penízky. Nic ale netrvá věčně a letos v květnu přišel pro její obdivovatele šok. Svůj profil uložila k ledu a nic nového tam už nedává. Uvidíme, co přinese budoucnost.

V novém díle pořadu Flashback ve videu nahoře si připomeňte také to, čím Jaromír Jágr (52) před deseti lety zaskočil fanoušky.

Další články

Načítám