Hlavní obsah
Článek

Je tu další díl pořadu Flashback, ve kterém si s moderátorem Ondřejem Kočím připomínáme zajímavé kauzy z českého showbyznysového rybníčku, a i tento díl je pořádně našlapaný.

Jsou to dva roky, kdy se Agáta Hanychová (39) s tehdejším přítelem Jaromírem Soukupem (55) ukázala poprvé v plavkách a ihned z toho bylo pořádné haló! Influencerka národ tehdy pořádně zásobovala fotkami ze španělské Marbelly, na kterých všem ukazovala, jak si užívá se svým dnes již ex přítelem rodinnou pohodu. Teď již víme, že o rok později bylo po pohádce, Agáta si na konci minulého roku vzala otce svého syna Kryšpína – Mirka Dopitu. A Jaromír? Ten svůj soukromý život tají.

Před dvěma lety si lidé v Česku také už nějaký ten čas povídali o nehodě Dády Patrasové (68). Ta v květnu před dvěma lety havarovala kousek od svého bydliště, kde narazila do betonové zábrany s dopravním značením zaparkovaného auta. Podle tehdejšího vyjádření policie Patrasová odmítla dechovou zkoušku. V půlce července se lidé konečně dočkali vyjádření k této kauze od samotné Dády.

„Auto nešlo ovládat, nemohla jsem zahnout. Byla jsem z toho otřesená, prostě úplně v šoku, protože jsem nic takového nemohla předvídat. Naštěstí jsem cítila, že něco s vozem není v pořádku, proto jsem jela pomalu,“ řekla Patrasová Aha!

Jak to celé dopadlo? Loni v srpnu Obvodní soud pro Prahu 10 uložil Dádě trestním příkazem trest za dopravní nehodu. Dostala zákaz řízení a peněžitý trest 200 tisíc korun. Zpěvačka si nepodala odpor, a rozhodnutí bylo proto pravomocné.

A pojďme do července roku 2015. Před devíti lety by se ve fanoušcích zpěvačky Anny K. (59) krve nedořezal. Oblíbená zpěvačka se totiž vážně zranila. O co šlo? To i více z našeho showbyznysového rybníčku si připomeňte v novém díle pořadu Flashback ve videu nahoře.

Další články

Načítám